Gamer

Újra van értelme a Pokémon Gónak: itt van Togepi és Pichu

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.13 | 12:56

Emlékeztek még a játékra, ami nyáron beszippantotta a fél világot, aztán az iskolakezdéssel nagyjából mindenki elfelejtette? Megkésve ugyan, de a fejlesztők szeretnék visszacsábítani a játékosokat, ezért bedobták a cukiságbombát új Pokémonokkal.

A két cukorborsó, Pichu és Togepi mellett más új, második generációs Pokémonok is megjelentek a játékban. Tojásokból lehet kikeltetni őket, amit vélhetően azért találtak ki így, hogy visszarántsák a játékosokat az egész napos függéshez. Nem árulták el, hogy pontosan hány új szörnyecske jelent meg, de az biztos, hogy elfogni egyiket sem lehet, csak a tojásból keltetni.

Kapaszkodjatok meg: a játék következő nagy dobása az lesz, hogy december 29-étől Pikachu különleges, ünnepi mikulás-sapkát visel majd. Ha az eddigi frissítések nem voltak elég meggyőzőek, ez biztos tömegeket vonz majd.

A Niantic nagy erőkkel dolgozik azon, hogy javítson a játék statisztikáin. Legutóbb azt lengették be, hogy beszállnak az esélyegyenlőségi harcba fiú és lány Pokémonokkal, és a trénerek külseje és ruházata is cserélhető lesz.

Szavazz!

 

(Forrás: Verge, nyitókép: YouTube/Pokémon GO)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló