Sorozatok

Az új Twin Peaks színészét letartóztatták, kis híján megölt egy nőt

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.21 | 11:53

Párkapcsolati brutalitás, melyet egy üzlet kamerája is rögzített.

A People magazin bűnügyi rovata számol be arról, hogy az újraindult Twin Peaks hatodik részében látható színész egy baseball ütővel alaposan helyben hagyott egy nőt. A Washington állambeli Spokane rendőrörs információi szerint még szerdán érkezett hozzájuk egy bejelentés, miszerint egy férfi, akiben felismerni vélték a Mickey nevű karaktert alakító színészt, egy boltban ütlegelte áldozatát. A helyszínre érkező rendőrök elcsípték az üzletből éppen távozni próbáló férfit, kezében a baseball ütővel. Hamar feladta az ellenállást, amikor a hatóság emberei őrizetbe vették.

Az esetről a bolt biztonsági kamerája is felvételt készített, mely alapján egyértelműen látszik, mennyire erőszakosan viselkedett az elkövető.

A helyszínen készült tanúvallomásokból az is kiderül, hogy vélhetően párkapcsolati erőszak esete foroghatott fenn.

A kamera bizonysága szerint az áldozat közvetlen életveszélyben volt, ugyanis a 41 éves, fenyegetőző színész kis híján megölte, illetve a sérült egy barátját is megtámadta. Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett, de életmentő beavatkozásra szerencsére nem volt szükség.

Jeremy Lindholmért százezer dollár óvadékot lehet letenni.

Ügynöke, Anne Lillian Mitchell döbbenten értesült a hírekről:

Tévés, mozis és reklámfilmes munkákon is dolgoztunk már vele együtt. Teljesen lesokkolt minket az eset. Kapcsolatunkban mindig a szakmaiság dominált, követni fogjuk Jeremy tárgyalásának eseményeit. Nem feledkezünk el az érintettek családjairól sem.

A kultikus filmsorozat folytatását készítő Showtime produkciós cég egyelőre nem foglalt állást az ügyben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló