Sorozatok

Hoppá, az egyik 2019-es Trónok Harca-epizód máris öt Emmy-díjat kapott?

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.16 | 15:18

Szeptember 22-ig izgulhatunk az HBO-sorozat hivatalos eredményeiért.

Szeptember 22-ig kell várni arra, hogy hivatalosan is kiosztásra kerüljön az összes Emmy-díj. Ám a gálát megelőzően van egy másik, szakmaibb jellegű esemény is, mely Creative Arts Emmy Awards néven fut, és annyira nem híres, mint a tévéadásba is kerülő estély.

 

View this post on Instagram

 

🐉 + 🐺 New Season 8 photos are here. #GameofThrones Link in bio. 📸: @helenstills/@HBO

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Amíg a 22-én esedékes Fox csatornás közvetítést várjuk, addig érdemes átfutni, hogy a most lezajlott 2019-es, megelőző seregszemlén mi ment jól. A Filmművészet kategóriájában méltatták azt a Trónok Harca-epizódot, melynek A hosszú éjszaka a címe. Minden idők legmasszívabb és őrültebb tévés csatajelenete zajlik ebben a részben, melynek elismerésre méltó lett a Hangzása: azaz a hangmérnöki munka, a filmzene és a zeneszerzés is.

via GIPHY

A szemet lefoglaló, epikus csatakép mellett nem elhanyagolható az sem, ami a fülbe jut, véli Matthew Waters, akinek a csapata végezte a díjnyertes keverési munkálatokat:

A teljes epizód az elsőtől az utolsó kockáig ugyanaz a jelenet volt. Nekünk végig szinten kellett tartanunk az energiákat, az egész történet alatt. Minden trükkünket be kellett vetnünk ehhez.

Ezen kívül a Sminkes, az Operatőri és a Képszerkesztői munka is meghozta gyümölcsét. A rekordnak számító, 32 jelölésből az HBO fantasy utolsó szezonja végül tízet váltott díjra.

via GIPHY

Az ötödik epizód (The Bells) a vizuális effektusokkal és a sminkkel hasított, míg a teljes Trónok Harca műsor a kaszkadőri munkát, a castingot és a főcím megtervezését tekintve is a legjobbnak bizonyult. Nem lett igaza Ian McShane vendégszereplőnek, aki szerint a csöcsök és a sárkányok viszik el a show-t, emlékeztet az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

Characters posters are here. #ForTheThrone

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 24.