Sorozatok

Ideje előkészíteni a zsebkendőket: holnap kezdődik a This is Us – Rólunk szól második évada

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.25 | 18:33

Általában azok a legjobb sorozatok, amiktől az ember nem vár az égvilágon semmit, hanem egyszerűen csak jönnek és ellenállás nélkül tarolnak.

A This is Us – Rólunk szól nagyon-nagyon magasra helyezte fel a lécet, elsősorban is magának. Ha csak feleolyan jó lesz az évad, mint az első, az is az átlag feleti színvonal lesz, közben pedig csalódás, mert amikor elsőre megkapjuk a tökéletest, miért elégednénk meg a feleannyira jóval? Az is tény, hogy ha díjaznák a pilotokat, akkor a This is Us – Rólunk szól első része toronymagasan nyerne, sőt, nem is vagyunk abban biztosak, hogy láttunk-e már ennél jobb nyitórészt.

A This is Us – Rólunk szólt azért is szeretjük nagyon, mert nincsenek benne zombik, világvége, szexéhes nők nagy szájjal, semmi csilivili, bizarr vagy extrém, hanem ahogy a címe is mondja: rólunk szól, átlagemberekről, akiknek hol nehezebb, hol könnyebb, hol ilyen, hol meg olyan, de elsősorban is hétköznapi. Átlagos.

A sorozat készítője, Dan Fogelman azért zseniális figura, mert ebben a pőre hétköznapiságban meglátja a rendkívülit, és meg is tudja azt mutatni nekünk. De úgy, hogy egyik pillanatban megríkat, hogy aztán a következőben pedig abszurdba váltson, de ha olyan a szitu, akkor a kettőt akár egyszerre is ki meri játszani. Mert ilyen az élet. A This is Us – Rólunk szól pedig kendőzetlenül, őszintén, szégyen nélkül és bátran mutatja meg nekünk. Mi pedig egy könycseppet elmorzsolva, vagy épp jóízűen nevetve állapítjuk meg: de jó is élni, de jó is az élet.

This Is Us Season 2 “This Is Family” Promo (HD)

Everyone has a family. And every family has a story. “This Is Us” chronicles the Pearson family across the decades: from Jack (Milo Ventimiglia) and Rebecca (Mandy Moore) as young parents in the 1980s to their 37-year-old kids Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) and Randall (Sterling K.

This Is Us Season 2 “This Is Marriage” Promo (HD)

Sometimes life will surprise you. Starring Mandy Moore (“A Walk to Remember”), Milo Ventimiglia (“Heroes,” “Gilmore Girls”) and Sterling K. Brown (“The People V. O.J. Simpson: American Crime Story),” this refreshingly honest and provocative series follows a unique ensemble whose paths cross and their life stories intertwine in curious ways.

This Is Us – Your Very First Look at Season 2! (Sneak Peek)

In this exclusive excerpt from the Season 2 premiere of This Is Us, Rebecca (Mandy Moore) surprises Randall (Sterling K. Brown) with some frank, motherly advice. This Is Us returns to NBC on Tuesday, September 26 at 9/8c. ” Subscribe for More: http://bit.ly/NBCThisisUs ” This is Us Returns Tuesday September 26 9/8c on NBC!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.