Sorozatok

Naponta négyezren hívják, mert szerepelt a száma a Netflix új sikersorozatában

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.02 | 18:18

A Squid Game-ben látható telefonszám egy valós, jelenleg nagyon nem boldog személyé.

Annyian nézik a Squid Game-t, hogy ez lehet minden idők legnézettebb netflixes sorozata, megelőzve így pár igazán nagy durranást, például a Stranger Thingset és a Nagy pénzrablást, vagy a Szexoktatást. Így a dél-koreai sorozatban rengetegen láthatták a kártyán szereplő telefonszámot, amit el is kezdtek hívogatni. A szám tulajdonosa nyilatkozott a sajtónak, elmondta, hogy

4000 hívást kapott naponta, egy perc nyugta se volt.

Sajnos nem tud csak úgy számot cserélni, ugyanis a munkájához kapcsolódik, így a stressz miatt altatókat szedett, hogy végig tudja aludni az éjszakát. A sorozat készítői felkeresték, hogy közösen találjanak megoldást a problémára, de érkezett ajánlat máshonnan is.

Egy dél-koreai politikus 28 millió forintnak megfelelő vont kínált a számért.

A politikus indult az előválasztáson, valószínűleg jól jönne neki egy szám, amit maguktól hívnak az emberek, ilyen módon jól tudná várni őket a felvett kampányszöveg.

Kérdés, hogy hogyan fordulhatott elő ilyesmi, filmekben és sorozatokban nem igazán illő rendes telefonszámokat megjeleníteni. Biztos megoldás lehetett volna, ha vesznek egy feltöltőkártyás csomagot, és azt a telefonszámot rakják be a sorozatba, így senkit nem ért volna efféle kellemetlenség.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló