Sorozatok

Taylor Swift ihlette a Neo Yokio című, sztárparádés anime egyik démonját

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.03 | 12:48

Kiköpött Swift ez a szereplő, de a haja Perryé, a kiejtése pedig Cyrust idézi.

Az Uproxx hívja fel a figyelmet arra az anime-szereplőre, akinek láttán nem véletlenül jut eszünkbe a 27 éves, Grammy-díjas énekesnő. Ezra Koenig cinizmust sem nélkülöző, futurisztikus fantasy-sorozata, a Netflixen futó Neo Yokio igencsak impozáns szereplőgárdát vonultat fel: Jude Law, Susan Sarandon és Steve Buscemi is kölcsönzi a karaktereknek a hangját. Eléggé előkelő a történet közege is: a jövőbeni ultragazdag démonvadász, Kaz Kaan (Jaden Smith) egyik ellenfeleként bukkant fel a popsztárra megszólalásig hasonlító nőalak.

Official #LWYMMDvideo world premiere. Sunday 8/27 at the @vmas.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

A Vampire Weekend frontembereként is ismert Koenig egy percig sem tagadja, ki ihlette leginkább a karakter megformálásakor, és egy Rolling Stone-interjúban ezt még azzal is megcsavarta, hogy szerinte Katy Perry és Miley Cyrus is inspirálóan hatott rá ekkor:

Perrys kék hajat kapott a Neo Yokioba látogató, Swift-arcú popsztár, akinek déli akcentusa lett, akárcsak Mileynek. Az epizódban mindenki róla beszél, azt találgatják, ki is lehet valójában, de nem lesznek okosabbak, még a rész végére sem. Pedig azzal a céllal jött a városba, hogy elpusztítsa az elitet.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló