Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Unatkozom

5 alja csajozási technika filmekből, ami amúgy nem működik

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.12 | 16:18

A romantikus vígjátékokban minden egy kicsit másképp történik, mint a valóságban, de a csajozásról valami elképesztően bizarr képet kapna az a marslakó, aki a tévé segítségével óhajtana tájékozódni az emberi szokásokról… Íme, öt flörtmódszer, ami legfeljebb a Warner-tesók fejében lehet sikeres.

Ha lefújod az esküvőt az oltár előtt, mert szereted a menyasszonyt.

A romantikus vígjátékokban az ifjú ara mindig repes a boldogságtól, amikor a templomban feltűnik a zaklatott arcú, idegtől reszkető hódoló, aki az utolsó pillanatban, a végső igen kimondása előtt elüvölti magát: „neeeeeeem, én örökké szeretni foglak téged, és te is engem szeretsz valójában”! Ezekben a filmekben a nő mindig egy gazdag, sikeres, de roppantmód idegesítő fickóval jár, szerencsére viszont aztán beleszeret a jólelkű, kedves szomszédfiúba, aki az utolsó pillanatban megmenti őt attól, hogy egy boldogtalan, üres frigy keretei között kelljen elsorvadnia.

Mi a baj ezzel? Igazából csak az, hogy valamiért azt feltételezi, hogy minden nő 1. kizárólag csak a pénzre utazik; 2. bármilyen preferencia alapján válasszon is párt, a döntésében megingatható, és megmentőre szorul. A valóság ezzel szemben az, hogy a nők többsége nem a lóvéra megy, aki pedig igen, az meglehetősen hideg fejjel mérlegelte a döntését, és nem igazán örül a bomlasztó elemnek a lagzin. Mindkét típusra jellemző továbbá, hogy nem hoz meg egy házassághoz hasonló komoly döntést csak azért, mert épp nem volt jobb dolga.

via GIPHY

Grandiózus gesztusok, mindenki előtt, mintha cirkusz lenne az élet.

Valószínűleg kevés olyan romkom akad, amelyben nem szerepel az alábbi elemek valamelyike:
– a srác lélekszakadva teper a lopott motorral, taxival a repülőtérre, hogy elmondhassa a világ végére készülő lánynak, hogy valójában ő az élete értelme, és mindenért bocsánatot kér;
– sor kerül egy személyes, intim titkokat feltáró beszélgetésre a rádióban vagy a tévében, amit a lány pont, épp, véletlenül hall, és azonnal elönti a szerelem tetőtől talpig, noha épp véget vetett a kapcsolatnak;
– egy nagyszínpadon, futballpályán vall szerelmet a fiú, több ezer döbbent néző szeme láttára, és ugyanitt meg is kéri a csaj kezét, aki boldogan igent mond.

Probléma? Egy szál se, csak azért mi viszonylag kevés nőt ismerünk, aki szeret szerepelni, szívesen teregeti ki a szennyest, ráadásul… ha már egyszer hozott egy döntést, akkor a látványos gesztusok fogják megváltoztatni a véleményét, nem a tényleges változást hozó tettek, amelyek közül egy sem tartozik szélesebb plénumra.

via GIPHY

Ha ellenőrzöd, zaklatod a választottad, mert „annyira szereted”.

Vannak ezek a rémes tini sorozatok, például az Alkonyat (tudod, a vámpírcsalád Robert Pattinsonnal és Kristen Stewarttal), ahol a szerelem fokmérője az, hogy a férfiúnak állandóan a csaj sarkában kell lennie, és muszáj ellenőrizni minden lépését. A filmekben egyfajta lovagias gesztusként tűnik fel, ha éjszaka bemászunk a csaj ablakán az udvarlási szakaszban, netán hirtelen előugrunk a semmiből, hogy megvédjük egy utcai támadás során, mert titokban messziről figyeltük.

A lányok a vásznon ilyenkor örülnek, mint majom a banánnak, de józan ésszel azért felfogható, hogy a valóságban kissé hülyén venni ki magát az ilyesfajta hősi lelkület. Most komolyan, ki akar magának olyan partnert, aki titokban követi minden lépését, és a lehető legváratlanabb pillanatokban ugrik elő, hogy észt osszon vagy igazságot tegyen?!

via GIPHY

Ha bedobod a csajt a medencébe/folyóba, ruhástól!

Dunát lehetne rekeszteni azokkal a romantikus vígjátékokkal, amelyeknek csúcspontjaként a pasi pajkosan, afféle jó poénként a vízbe dobja a felhevülten magyarázó, kissé haragos menyecskét. Ez egyébként vizuálisan is megnyerő fordulat, elvégre a ruhás fürdés nem csak vicces, de szexi is, lásd a vizes pólós versenyek osztatlan sikerét.

A valóságban bezzeg? Nos, nem ragozzuk túl, próbáld csak meg bedobni a csajodat a mélyvízbe a legszebb ruhájában, és látni fogod, mennyire értékeli ezt a kétségkívül romantikus gesztust.

A liszttel/festékkel öntöd le vagy tortába nyomod a csaj arcát.

A bambanő című 1999-es amerikai romantikus vígjáték egyik mélypontja, amikor a tanár úgy próbál flörtölni 16 (valójában 25) éves tanítványával, hogy festéket fröccsent az arcára, mert az ugye nagyon vicces ám, hahaha. Ez egy tipikus eleme a vígjátékoknak, és feltehetően a pornófilmek világára hajaz ezzel a fogással: egy kis meglepetés, egy kis szerepjáték, némi harc és pikantéria.

via GIPHY

A filmvilágban kétségkívül működik, de a való életben? Hát, inkább ne próbálj meg ezzel a módszerrel flörtölni, mi azt tanácsoljuk…

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló