Érdekes

Nem ismert magára a hajléktalan férfi, miután hipszterré varázsolták

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.19 | 08:03

Jose Antonia a spanyolországi Palma városában él, már huszonöt éve hajléktalan. A helyiek mind ismerik az utcán élő férfit, aki szinte már eggyé vált a várossal, egy nap azonban minden megváltozott.

Salva Garcia, a La Salvajeria hajszalon tulajdonosa felajánlotta neki, hogy ingyen és bérmentve átváltoztatja. Nemcsak egy hajvágást kapott, hanem szinte teljesen kicserélték az embert. Legalább harminc évet fiatalodott, új ruhákat kapott, a leleplezésnél pedig Jose nem ismerte fel magát a tükörben.

A könnyeivel küszködött, de valószínűleg még akkor sem sejtette, hogy nemcsak a külseje, hanem az egész élete megváltozik ennek köszönhetően.

Mikor Jose visszatért az utcára, az ismerős járókelők nem ismertek rá, csak mikor rájuk köszönt. Tátott szájjal próbálták feldolgozni, hogy ez a jóképű idegen azonos azzal a hajléktalan fickóval, aki mellett minden áldott nap elsétáltak. A férfi egy interjúban azt nyilatkozta, hogy miután a külseje megváltozott, minden sokkal jobbra fordult. Egy szervezet felkarolta, így már nem kell az utcán élnie.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...