Érdekes

Nem ismert magára a hajléktalan férfi, miután hipszterré varázsolták

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.19 | 08:03

Jose Antonia a spanyolországi Palma városában él, már huszonöt éve hajléktalan. A helyiek mind ismerik az utcán élő férfit, aki szinte már eggyé vált a várossal, egy nap azonban minden megváltozott.

Salva Garcia, a La Salvajeria hajszalon tulajdonosa felajánlotta neki, hogy ingyen és bérmentve átváltoztatja. Nemcsak egy hajvágást kapott, hanem szinte teljesen kicserélték az embert. Legalább harminc évet fiatalodott, új ruhákat kapott, a leleplezésnél pedig Jose nem ismerte fel magát a tükörben.

A könnyeivel küszködött, de valószínűleg még akkor sem sejtette, hogy nemcsak a külseje, hanem az egész élete megváltozik ennek köszönhetően.

Mikor Jose visszatért az utcára, az ismerős járókelők nem ismertek rá, csak mikor rájuk köszönt. Tátott szájjal próbálták feldolgozni, hogy ez a jóképű idegen azonos azzal a hajléktalan fickóval, aki mellett minden áldott nap elsétáltak. A férfi egy interjúban azt nyilatkozta, hogy miután a külseje megváltozott, minden sokkal jobbra fordult. Egy szervezet felkarolta, így már nem kell az utcán élnie.

El Espíritu de la plaza

Josete es una persona que, a consecuencia de un accidente laboral, lo perdió todo, hasta el punto de vivir en la calle durante varios años. Quiere cambiar su vida, pero necesita un pequeño empujón…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló