Érdekes

Hátborzongató: a 4 éves kislány elmesélte anyjának, hogy előző életében az ikertornyokban dolgozott szeptember 11-én

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.21 | 17:30

TikTok-on terjed egy hátborzongató kihívás. A lényege, hogy “Mutasd meg, amikor a gyermeked egy korábbi élettörténetéről mesélt˝.

Hihetetlen, de rengetegen csatlakoztak a kihíváshoz és sok anyuka számolt be arról, hogy gyerekük igencsak furcsa dolgokat mesélt. Egyikük például arról beszélt, hogy a gyereke lengyelül kezdett beszélni, pedig soha korábban nem járt Lengyelországban sem ő, sem a szülők.
De még ettől is megdöbbentőbb annak az anyának a története, akinek a 4 éves lánya elmesélte, hogy a szeptember 11-én a terrortámadáskor az ikertornyokban dolgozott, így vesztette életét.
Az anya leszögezte, hogy lánya soha korábban nem hallott a szeptember 11-én történtekről. Amikor életében először látta az ikertornyokat, rámutatott az egyikre és annyit mondott: Ott dolgoztam. Majd hozzátette, hogy ˝korábban˝.
Ezt követően pedig részletesen beszámolt arról, hogy pontosan mit dolgozott és arról a bizonyos napról is. Elmondta, hogy a kollégáival érzékelték, hogy a padló egyre forróbb lesz, ezért először felállt az asztalra, majd amikor már tudták, hogy nagy baj van és az ajtón nem tudnak kimenekülni, kiugrottak az ablakon.

Valószínűleg sokkot kapnánk, ha a gyerekünk ilyet mesélne, de a kihívás videói között nem egy horrorfilmbe illő történet van. 

@memengwaakwe#stitch with @fredericaseverinsen creepy past life story. #pastlife #creepy

♬ original sound – Riss White

Kiemelt kép: Unsplash


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló