Érdekes

Ismét bebizonyosodott, a kopasz pasik a nyerők

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.31 | 09:08

Ne sajnáld, ha 35 évesen oda a hajad, tanácsolják a hozzáértők.

Az Amerikai Hajvesztés Társaság – tényleg van ilyen – úgy becsüli, hogy a férfiak 2/3-a már 35 éves korára elkezdheti búcsúztatni a rőzséjét. Viszont ezeknek az uraknak a 85 százaléka csak ötven éves kora körül válik teljesen kopasszá. Ha például valaki depresszióval küzd, az akár már 20-22 évesen is szembesülhet ezzel a problémával.

via GIPHY

Viszont azt is tudjuk egy ideje, hogy a kopaszodó férfiak erősebbek, dominánsabbak és férfiasabbak is, szőrösebb társaikhoz képest. A koponya leborotválása: a helyzet elfogadása részükről, de a borostát és a borotvált arcot ugyanolyan arányban párosítják csillogó fejükhöz. Paróka viselésével viszont ritkán kísérleteznek.

A tudomány beigazolta: méltán lehet büszke minden kopasz férfi. A nők ugyanis meg vannak arról győződve, hogy a haj nélküli férfiaknak több önbizalmuk van.

via GIPHY

Akinek gyérülni kezd a sérója, annak érdemes inkább teljesen megszabadulnia a szőrszálaktól. A hölgyeknek ugyanis maga a kopaszodás nem jön be, de a borotvált fej annál inkább. Így nem a frizurán időzik a tekintetük, hanem a fókuszt a férfi tekintetére teszik. És ha a szemkontaktus megvan, onnantól nyert ügyük lehet az uraknak. Persze ez kezdetben nem vigasz a hajvesztést átélő illetőknek, de az auxx.me szerint nyugodtan hátra lehet dőlni, és nem árt elkezdeni szeretni azt az arcot, aki ránk fog nézni eztán a tükörből.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló