Érdekes

Ez a londoni modellsrác valami furcsát filmezett le, te is inkább ufót látsz ebben a videóban?

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.25 | 16:33

Vehetünk tartós tejet, de valami izgalom is kell, ha már nem jött a Nibiru, és vele a beígért világvége.

A szeptember 23-ára kimatekozott apokalipszis szerencsére nem kövtkezett be, de valami kozmikus furcsaság azért csak bekerült a sajtóba. A világégés-láz kapott egy újabb adalékot, ugyanis a brit Express magazinban közzétett videó valóban némi töprengésre ad okot.

Több összeesküvés-elmélet és jóslat közt pont elfér az első felvétel, melynek a készítője még a Napot 3600 évente megkerülő Nibiru égitest megjelenésére tippel. Erről az „X-bolygóként” is köztudatba került fenyegetésről azt vélik tudni, hogy mérete Földünkének a tízszerese.

Londoni idő szerint éjfél után, azaz már 24-én, hajnali kettőkor vette fel ezt a fura filmet Steven St Catherine, egy szabadúszó modell.

I REALLY PRAY THE WORLD IS SUPPORTING OUR MESSAGE BECAUSE IM ONLY A GUEST ON THIS PROJECT. KRISTY PRICE WHO I KNOWN FOR MANY YEARS BEFORE I EVEN STARTED MODELLING OR ACTING AND KRISTY WILL TELL YOU HERSELF THAT THERES NOBODY IN LONDON WORKING HARDER THAN ME BUT YET IM NOT DUE FOR AN AWARD WITH NO AWARDS ORGANISATIONS IM SURPRISED BUT ON A SERIOUS TIP ITS REALLY LIKE I HAVE TO WORK ALOT HARDER BUT I DONT TAKE IT TO HEART IT SHOWS ME I MUST WORK THAT MUCH HARDER SO I’LL TELL YOU WHAT……..AS A ACTOR AND MODEL IM GOING TO SHOW YOU WHAT NO ACTOR OR MODEL OR HAS DONE BEFORE AND THATS TAKE MYSELF TO THE NEXT LEVEL BY MYSELF NO AGENCY NO AGENT AND HONESTLY I DONT WANT NO PRAISE FOR NOTHING, ALL IM SAYING IS IM HERE TO HELP EVERYONE NO MATTER OUR PAST IF I CAN HELP YOU I WILL SO SUPPORT THE CAUSE AND KEEP IT PEACEFUL WE’RE ALL IN THIS TOGETHER OK. PEACE LOVE AND PLEASE UNITE. REMEMBER ALL WE WANT ID JUSTICE AND START SPREADING LOVE AMONGST EACHOTHER SO WE CAN LIVE IN PEACE. PLEASE NO VIOLENCE AND HELP MY SHARE OUR MESSAGE TO THE WORLD I BELIEVE WE CAN GET WANT WE ALL WANT AND THATS JUSTICE SO PLEASE GUYS HIT THE SHARE BUTTON ALL WE ALL IS PEACE AND NOTHING MORE OK. ✌?

A post shared by Steven St Catherine (@ilondonmodel) on

Az észak-londoni lakás 15. emeletének egyik erkélyéről készült videóról így számol be:

Ilyesmit eddig csak a Youtube-on láttam. Szuper a kilátás ilyen magasról, de biztos, hogy nem repülő volt az, amit láttam. Először azt hittem, ideért a Nibiru.

Steve aztán öt objektumot vett észre az éjszakai égen, és iPhone-jával rögzítette a további eseményeket is. Később Richie nevű testvére is becsatlakozott az észlelésbe.

Nem kell szakértőnek lennünk ahhoz, hogy kizárjuk a közönséges légi járművek vagy drónok jelenlétét ez esetben, de hozzáértők a Nibirut biztosan nem erősítenék meg, sem a földön kívüli eredetű járműveket, mint fényforrásokat. A NASA továbbra is tartja magát ahhoz, hogy az X-planéta mindössze egy hoax eredménye; Dr David Morrison ezt így fejti ki:

Ha egy égitest belépne a Naprendszerbe, és a Föld felé közeledne, akkor az először a Mars pályáját keresztezné. Annyira fényes volna, hogy szabad szemmel is láthatnánk mindannyian.

Egyelőre marad „azonosítatlan repülő tárgy” megnevezés arra, ami a Facebookra feltöltött bejegyzésekben látható.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.