Érdekes

Így vernek át a boltokban, hogy többet mutasson a mérleg, amikor leméred az árut

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.02 | 13:48

Durva videó terjed, de vajon mi az igazság. Tényleg átvernek a boltokban?

Forrás: Unsplash

TikTok-on már több, mint 700 ezren látták azt a videót, aminek készítője állítja, leleplezte az egyik legnagyobb élelmiszerlánc boltjának trükkjét. A videóban bemutatja, ahogyan a mérlegre helyez egy padlizsánt, leméri, majd a mérlegen lévő műanyag tálcát eltávolítja, ezt követően pedig ismét leméri az árut, a mérleg pedig a második mérés után kevesebbet mutat.

A világ egyik legszebb szigetét fedeztük fel, ez a földi paradicsom akár oda-vissza 15 ezerért elérhető repülővel – Mutatjuk, hogyan!

A videó készítőjét a kommentszekcióban azonnal támadni kezdték és sokan úgy vélik, hogy valószínűleg a műanyag tálca eltávolítása után a mérleg mutatója mínuszba ment. A videó készítője viszont állítja, hogy az üzletben két mérleg volt és mindkettő más értéket mért, a videó posztolása után pedig állítólag az üzletben már meg is oldották a problémát.

Mit gondolsz?

 

@lamak2023 Mérlegeljük a dolgokat! Nézd végig, mert érdemes! #mérleg #lehúzás #vásárlás #zöldség #padlizsán #ár #magas #változó #miez #tipp ♬ eredeti hang – 🦙🤘🏻Lámák🤘🏻🦙


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló