Érdekes

Egymillióan jelentkeztek eddig be egy 15 éves mexikói lány születésnapi bulijára

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.08 | 09:00

Soha nem mondd azt egy Facebookra szánt meghívó videóban, hogy „Mindenkit szeretettel várunk!” Ráadásul már a digitális népművészeket is ezen pörögnek.

A közép-amerikai országban nagy bulit csapnak az asszonykorba (!) érés tiszteletére, de ezt Rubi Ibarra Garcia esetében sikerült némileg túltolni. Crescencio Ibarra, az édesapa valószínűleg nem gondolta volna, hogy videós szavait ennyien komolyan veszik, amikor azt ígéri, házát megnyitja mindenki előtt, aki jönne:

De az is lehet, hogy nagyon is komolyan gondolta! Mindenesetre a meghívó videó elég hamar terjedni kezdett a neten, ennek eredményeként a szülinapi buli Facebook eventjére eddig több mint egymillióan jeleztek vissza, hogy részt vesznek. Már a rendőrség is jelezte, hogy ha kell, felvonul a december 26-ai eseményhez.

Mindenkit szeretettel várunk!

A Quinceañera, vagyis a lányok 15. születésnapi ünnepe fontos hagyomány Mexikóban, de régen nem volt ennyire mókás:  15 évesen vagy férjhez adták a lányokat, vagy kolostorba. Rubinak mondjuk először nem csak a bulit, hanem a neten feltűnő poénok is át kell vészelnie:

De Bukás-os videó is van, amit sajnos főleg spanyolul tudók élvezhetnek:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló