Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Unatkozom

Ezek a legkedveltebb szexpózok

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.06 | 20:55

Misszionárius, kutyapóz, lovaglópóz és az ülő lótusz a legkedveltebb szexpózok. Bemutatjuk, hogy kell csinálni.

A mai digitális korban egyre többen ismerkednek meg a szexualitással először a pornográf tartalmakon keresztül. Ez torz képet alakíthat ki a valóságról, hiszen a szexfilmekben elsődleges cél a látványosság, nem pedig a kölcsönös élvezet. A valóság ennél sokkal összetettebb és szebb: rengeteg pozíció létezik, amelyek nem csak a fizikai behatolásra összpontosítanak, hanem az intimitásra, a kapcsolódásra és a kölcsönös örömre is. A legkedveltebb szexpózok még a Kama Sutra-ban is szerepelnek.

A legkedveltebb szexpózok között szerepel a misszionárius, kutya, lovagló és az ülő lótusz/Fotó: 123rf.com

A pajkospajtas.hu segítségével bemutatunk 4+1 pozíciót, amelyek segíthetnek elmélyíteni a kapcsolatotokat, miközben különleges élvezetet nyújtanak. Íme a legkedeveltebb szexpózok:

1. Misszionárius: Sokak számára ismerős alapállás, de egy kis trükkel – egy párnát helyezve a nő csípője alá – még azok számára is élvezetessé tehető, akik nehezen jutnak el a csúcshoz ebben a testhelyzetben. A partnerek egymás felett fekszenek, így lehetővé teszik a minél mélyebb behatolást és a szemkontaktust, ezzel lehet fokozni az intimitást.

2. Kutyapóz: Ebben a pozitúrában a nő négykézláb helyezkedik el, partnere pedig hátulról közelít. Mély behatolást és intenzív stimulációt nyújt, de fontos a kellő előjáték és a csúszóanyag használata a kellemetlenségek elkerülése érdekében. Ne feledjük, a nő élvezete is kiemelt fontosságú!

3. Lovaglópóz: A nő uralmát helyezi előtérbe, aki tempóban és mélységben is irányíthatja a szeretkezést. A férfi a hátán fekszik, a hölgy pedig ráül és vágtába kezd – persze a tempó a hölgy vágyai szerint változtatható, gyorsabb vagy lassabb, hiszen egy ló sem csak galoppban közlekedik. A fáradtság ellenére is számos variációval feldobhatjuk a pozíciót.

+1. Ülő lótusz:. A lovaglópóz továbbfejlesztett változata, ahol a mély behatolás mellett a szemkontaktus és az ölelés is teret kap. Az ülő lótusz pózban a szeretkező férfi és nő teste tökéletesen egymáshoz simul.

Ne feledjük! A szex nem csak testhelyzetről szól: Ne ragadjunk bele a sablonokba! A legfontosabb a nyílt kommunikáció, a kísérletezés és a kölcsönös tisztelet. Próbáljatok ki új pozíciókat, változtassatok a helyszínen, használjatok kiegészítőket, és ne féljetek a közös felfedezéstől. Így biztosíthatjátok, hogy szexuális életetek mindig izgalmas és élvezetes maradjon.

(via)

Itt megtudhatja, hogy Kelemen Anna miért vágott bele a pornózásba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.