Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Kultúrsokk szex közben I. – Orgazmikus földrengés és gyónás orál után

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.20 | 13:16

Mi történik akkor, ha olyan partnerrel van dolgunk, aki egészen más kultúrkörből érkezett, mint mi? A 9gag most azokat a sztorikat gyűjtötte össze, amikor ez igen komoly meglepetést okozott. Íme, az első része.

(kép: Pixabay)

“A japán barátnőmmel, aki ma már már a feleségem, egy 18. emeleti yokohamai hotelszobában szexeltünk éppen, amikor egy kis lökést éreztem, és úgy éreztem, sikerült beletrafálnom valamibe. Pechemre kiderült, hogy földrengés van, amitől eléggé berezeltem és rögtön felugrottam. Erre a drágám nevetett, és azt mondta:

Oké, ez eléggé kicsike…

erre lenéztem a péniszemre, és elkezdtünk menthetetlenül röhögni… Á, régi szép idők…”

„Skót srácként marha izgalmasnak tartottam, hogy ágyba vihetek egy csodaszép malajziai lányt, aki egy évig tanult az egyetemünkön. Miután ő szuperül kielégített szájjal, elkezdtem lentebb csúszni, hogy viszonozhassam a kedvességét. Erre a csaj teljesen összezavarodott: nem értette, mit akarok. Mikor mondtam, hogy azt, amit ő tett velem, eléggé beparázott, hogy

de hát egy lányt nem lehet…

Kiderült, hogy még sosem volt része abban, hogy őt kényeztessék, de végül megengedte, hogy megtegyem. Mondanom sem kell, hamar rákattant a témára, utána többször is csúcsra juttattam így. Szuper élmény volt, sajog az állkapcsom, ha csak eszembe jut.”

„Durván jót szexeltem egy helyes mexikói lánnyal, akivel Berlinben ismerkedtem meg. Igazából ő kezdeményezett, és elég durva volt: harapott, szívott, teljesen szétszedett. Reggel aztán csak néztem a durva nyomokat a testemen, mire ő zavartan csak ennyit mondott:

Templomba kell mennem, meg kell gyónnom ezt az estét. Ne haragudj, nem találkozunk többé.

azzal elhúzta a csíkot. Csak néztem, mi van… Utána egész nap nem szólt hozzám a főiskolán, de két nap múlva megint rám mászott egy buliban, és megismétlődött az előző jelenet.”

„Huszonöt voltam, amikor összejöttem egy szintén 25 éves koreai csajjal. Nagy nehezen rávettem, hogy szex közben kézimunkázhassak is, amitől eleinte tartózkodott, de aztán annyira belelendültünk a dologba, hogy pillanatok alatt elélvezett. Ekkor derült ki, hogy még soha nem volt korábban orgazmusa, és nem is tud mit kezdeni az érzéssel. Meg kellett nyugtatnom, hogy minden rendben van, nem lett semmi baj, sőt… ez a normális. Utána mindig követelte, hogy simogassam a csiklóját szex közben.”

Maradjatok velünk, a 9GAG-sorozatát itt folytatjuk!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló