Zene

Szentpéteri Csilla elárulta: két férfi is támogatja!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.03 | 14:00

A zongoraművész szoros kapcsolatot ápol fiával, akire férje mellett a munkájában is számíthat. Nem kizárt, hogy Kristóf édesanyja nyomdokaiba lép.

Szentpéteri Csilla műveit saját maga írja a műveit,  és az elmúlt tíz évben kizárólag zenekarával lép színpadra. A koncertek látványvilágáért pedig a férje felel.

“A férjem éjjel-nappal hallgatja a zenéimet, ezekre készíti a lélegzetelállító látványelemeket, amelyekkel komplex élményt adhatunk a közönségnek. A legközelebbi nagy volumenű fellépésünk májusban lesz, vérpezsdítő, látványos koncertet adunk majd, a színpad négy különböző pontján, négy ledfalon jelenik majd meg a kreatív vizualizáció, amelyért a férjem a felelős” – magyarázta Csilla.

“Gyakran megkérdezik, hogyan teremtem meg a munka és a magánéletem között az egyensúlyt, hiszen kívülről egyszerűnek tűnhet, pedig valójában nem kis szervezést igényel. A férjem mindig megjegyezi viccesen : Ha mész interjút adni, mondd meg, hogy nincs egyensúly!

“Rendkívül nagy tervezést igényel, különösen, amikor vidéki vagy külföldi fellépésre utazunk. Amikor a fiam kicsi volt, még nehezebb volt a helyzet. A fiúk általában egyébként is nehezebben engedik el az anyukájukat, a lányok ebből a szempontból talpra esettebbek szerintem. Emlékszem, én már tizennégy évesen Szegeden jártam kollégiumba, majd tizennyolc évesen Budapestre költöztem albérletbe. Ezt Kristófnál el sem tudtam volna képzelni” – árulta el Csilla, akinek a fia huszonöt éves.

Szentpéteri Csilla fia és férje rengeteg segít a művésznek

„Szinte a nap huszonnégy órájában fülessel jár-kel és zenét hallgat. Elképesztően kifinomult ízlése van, nekem is nagyon jó tanácsadóm, meg tudja mondani, melyik szám lesz közkedvelt és melyiket írjuk át. Érzi, hogy mi működik jól” – mesélte büszkén a zongoraművész, akinek idén már három új szerzeménye is született.

„Továbbra is klasszikus mesterműveket fuzionálok 21. századi műfajokkal. Eddig ötvenegy saját szerzeményem és közel 150 átiratom készült el. A koncertjeimen gyakran engedek bepillantást az életembe, mindig igyekszem magamból többféle színt megmutatni.”

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló