Zene

Itt van Drake meglepetés klipje, hány híres csajt ismersz fel benne?

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.07 | 11:35

Az Infinity War felállását idézi a Nice For What, ami a kanadai sztár legújabb dobása. A cool celebekkel megpakolt videóban Olivia Wilde, Tiffany Haddish és Zoe Saldana is feltűnik.

Csütörtök este váratlanul Torontóban bukkant fel Drake, aki bejelentette, hogy nemsokára előáll egy új videóval. De hogy melyik felületére érkezik majd meg a Nice For What, arról egy darabig fogalmuk sem volt a rajongóknak, akik lázasan frissítették a Twitter feedjüket.

Már úgy tűnt, hogy a kanadai rapsztár megfeledkezett a debütről (mondjuk éppen annyira belemerült a Fortnite-ozásba), de megérte kivárni a klipet. Ugyanis a földkerekség legizgalmasabb hölgy celebjeit rántotta össze cameózni: Olivia Wilde, Misty Copeland, Issa Rae, Rashida Jones, Jourdan Dunn, Tracee Ellis Ross, Yari Shahidi, Tiffany Haddish, Zoe Saldana, Michelle Rodriguez, Letitia Wright, Bria Vinaite, Emma Roberts és Syd is bevillan, jó pár kocka erejéig.

?

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Mintha a Bosszúállók női verziója állna össze: coolabbnál coolabb színésznők, modellek és komikák adják egymásnak a kilincset. Egy ilyen csokor még egy tavaszi fáradtsággal induló hétvégét is bearanyoz, az Uproxx szerint is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.