Zene

Élőzz a VOLT Fesztiválról! Légy a nuus.hu bulizó videóriportere!

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.15 | 10:35

Készíts egy meggyőző videót, küldd el nekünk, és ott lehetsz a VOLT Fesztiválon, ahol te lehetsz a nuus.hu videóriportere!

Bírnád, ha te mutathatnád be, hogy milyen a VOLT Fesztivál?

És közben szívesen beszámolnál élőben a világnak arról, hogy mennyire jól pörög a buli? Akkor készíts egy videót arról, hogy miért téged küldjünk el idén a nyáron a VOLT fesztiválra! Mutasd meg azt is, hogyan gyúrsz rá a fesztiválszezonra! A kész videót aztán töltsd fel a saját YouTube csatornádra, és küldd el nekünk június 20-ig! A videókat ezen az oldalon várjuk!

A legjobb videó készítője belépőjegyet kap a VOLT Fesztiválra, és még Európát is felfedezheti!

A VOLT-on a szórakozáson kívül csak egyetlen dolgod lesz: élő bejelentkezésekben megmutatni, hogyan csapatod a bulit! Emellett egy saját készítésű videót is várunk tőled, amit a VOLT Fesztivál legjobb pillanataiból raksz össze. A videókat megszavaztatjuk a nuus.hu oldalon, és végül a legtöbb voksot kapó videóriportert két repülőjeggyel is megjutalmazzuk Európa bulifővárosaiba.

Elmondjuk, mi vár rád az idei VOLT Fesztiválon!

Júius 26-án irány Sopron! Bár a fesztivál hivatalosan csak másnap kezdődik (és július 1-jén végződik), de már ezen a napon is izgalmas programok várnak: a II. Petőfi Zenei Díj gála, majd Fatboy Slim őrületes showműsora, ami mindig nagy élmény. Szinte nincs olyan hazai zenekar, aki ne tenné tiszteletét a VOLT-on, felsorolni is nehéz a fellépők névsorát, de azt mindenképpen kiemeljük, hogy itt adja majd 25. szülinapi koncertjét a Rapülők. Külföldi fellépők között ott lesz Sopronban a nemrég új lemezt kiadott Linkin Park, az Imagine Dragons, Ellie Goulding, a Knife Party, a Pedulum és a Paramore, a Cult és az Of Mice and Men, Fritz Kalkbrenner, a Tosca és Hernan Cattaneo. Innen már tényleg csak te hiányzol!

Kell ennél több ahhoz, hogy 2017 életed legjobb nyara legyen?

További információk itt: fesztival.nuus.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló