Zene

Uncsi Linkin Park tegnap, ma pop-őrület a VOLTon

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.28 | 15:13

Nuus a VOLT Fesztiválról. Élőzés, tánc, Dzsudzsák és Palvin Barbi.

Fotó: VOLT Fesztivál

A hétfői Petőfi Zenei Díjátadó után, a Halott Pénz vitt három díjat, és ismét láthattuk a Tankcsapda lángoszlopait a színpadon, kedden a Linkin Park vitte a nulladik napot. A korai harmincasok meghatározó tinédzserkori nu metal élménye a nulladik napon meg is mutatta, hogy meg tud telni a VOLT autóparkolója, ha a tinikkel ellentétben minden harmincas napijegyes kocsival érkezik. Teltház volt persze, és még Palvin Barbi is beugrott a koncert közben a VIP-be, hogy összehozzák Dzsudzsák Balázzsal.

A koncertre meg is telt a VOLT területe fekete pólókkal, maszkokkal, színes hajú rajongókkal, de a metál majdnem elmaradt. A Linkin Park beleállt az új popos albumába, és az új dalok alatt leginkább csak álldogált a tömeg, hogy a régi metálos, zúzós slágerekre felrobbanjon. Mi meg élőztünk párat a tömegben.

De Szabó Benedek és a Galaxisokkal kezdtünk.

Egyébként van óriáskerék (VOLTeye?), dögmeleg és ennek megfelelően öltözött csajok és pasik, este tizenegy után pedig eszement pörgés.

 

Fotó: VOLT Fesztivál
Fotó: VOLT Fesztivál

Ma este pedig 16 órától a finom elektronikával operáló Bealu és ugyanekkor a Run Over Dogs grunge-os rockzenéje kezdi az estét. Amúgy Ellie Goulding és a Wellhello tolja a popot, amit éjjel a brit Sigala folytat, a Vad Fruttik szomorkodik, és táncolható lesz Péterfy Bori, Ganxsta Zolee, a Qualitons és a Mörk is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.