Zene

A Foo Fighters dobosa szólókarrierbe kezd

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.02 | 09:57

Taylor Hawkins lesz az új David Grohl? Az első dal mindenesetre már hallható, és azt ígéri, hogy érdemes lesz letölteni a szólóalbumot.

LOS ANGELES, CA - APRIL 18: (L-R) Presenters Taylor Hawkins and Dave Grohl of Foo Fighters speak onstage at the 28th Annual Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony at Nokia Theatre L.A. Live on April 18, 2013 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Hawkins és Grohl. fotó: Kevin Winter / Getty Imagesfotó: Kevin Winter

Az anyazenekar mostanában inaktív, csak október közepén törték meg a csendet egy jótékonyság est miatt, ahol a KISS, a Van Halen és a Jane’s Addiction társaságában léptek színpadra. A szőke dobos KOTA névre hallgató új anyagát a dögös Range Rover Bitch című dal vezeti fel, mely itt meg is hallgatható:

A 2015-ös Saint Cecilia EP óta új FF-lemez nincs tervben, de nemrég Butch Vig producer olyasmit hintett el, hogy a Nirvana egykori dobosa, a Foo-frontember Dave Grohl fog szólóanyaggal jelentkezni:

Találkoztam Dave-vel, aki nagyban dalokat ír, de kiderült: egyet sem a Foo Fightersnek.

A 44 éves FF-dobos viszont november 11-én megjelenteti hatszámos mini-LP-jét, melynek oroszlánrészét maga Hawkins jegyzi, a vokáloktól a legtöbb hangszerig, írja a NME.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló