Zene

Björk új klipje nagyon beteg lesz

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.04 | 07:08

A Vulnicura album Notget című számához is VR klip készült, csekkold az előzetesét!

screen-shot-2016-11-03-at-21-47-21

A Notget klipje a Vulnicura virtuális valóság birodalmának legfrissebb darabja lesz, Warren Du Preez és Nick Thornton Jones rendezte. A nagyon betegnek ígérkező klipben az énekesnő minden előjel szerint konkrétan lángolni fog, és biztos, hogy megint megosztja majd a közönséget.

Lehet imádni, lehet utálni, de az biztos, hogy Björk napjaink egyik legizgalmasabb előadója, és a könnyűzene egyik legfontosabb művésze. Az is biztos, hogy jó ideje már csak a saját valóságában él, és zenéje rég elrugasztkodott a zene klasszikus értelmezésétől, nem véletlenül vannak oly sokan azok, akik nem kedvelik.

Sötét lemez

A Vulinicura album azután született, hogy az énekesnő 13 év után szakított Matthew Barney-val, akivel közös kislányuk is van. A lemez címe a sérülés és gyógyulás szavakból áll össze, és dalról dalra a szerelem elmúlását mutatja meg, szívszaggatóan őszintén. Klasszicizáló hangzás finom elektronikával, néha őrjtő hanghatásokkal, tényleg olyan, mintha csak az énekenső lelkében utaznánk.

Ezek a dalok remélhetőleg mankóul szolgálnak majd másoknak, hogy megmutassák, mennyire biológiai természetű a folyamat: a seb és annak gyógyulása. Fizikailag és szellemileg.

–  írta új lemezéről a Facebookra Björk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló