Zene

Videó is készült a Victoria’s Secret bemutató legforróbb pillanatáról

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.07 | 15:54

Így szikrázik a levegő, amikor valaki egy divatbemutató színpadának kellős közepén találkozik szembe az exével. Főleg, ha az az ex éppen alig visel valamit.

Lady GaGa mellett a The Weeknd fellépése szórakoztatta a közönséget a Victoria’s Secret fehérnemű márka rendes éves nagy bemutatóján Párizsban. A kanadai énekesről nemrég megírtuk, hogy új lemezével menthetetlenül világszár lesz belőle, de nem csak az ő karrierjében számít nagy ugrásnak 2016 vége. Gigi Hadid húgát, Bella Hadidot ugyanis idén az év modelljévé választották, és most először válogatták be a Victoria’s Secret angyalai közé is.

Oké, de mi közük van egymáshoz?

Csak annyi, hogy csak pár héttel korábban szakítottak, úgyhogy a show kellős közepén volt az újbóli nagy találkozás. Amiről The Weeknd YouTube csatornájára most fel is merült egy videó (1 perc környékén kezdődik a nagy jelenet):

Bella csinos és gyönyörű, az apró simítás az énekes derekán érzéki, az meg különösen vicces, hogy The Weeknd aztán nem tudja levenni a szemét a távozó exe fenekéről. Némi fájdalmas felismerést is vélünk felfedezni az arcán, mint aki most jön rá, hogy mit veszített.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló