Zene

Videó is készült a Victoria’s Secret bemutató legforróbb pillanatáról

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.07 | 15:54

Így szikrázik a levegő, amikor valaki egy divatbemutató színpadának kellős közepén találkozik szembe az exével. Főleg, ha az az ex éppen alig visel valamit.

Lady GaGa mellett a The Weeknd fellépése szórakoztatta a közönséget a Victoria’s Secret fehérnemű márka rendes éves nagy bemutatóján Párizsban. A kanadai énekesről nemrég megírtuk, hogy új lemezével menthetetlenül világszár lesz belőle, de nem csak az ő karrierjében számít nagy ugrásnak 2016 vége. Gigi Hadid húgát, Bella Hadidot ugyanis idén az év modelljévé választották, és most először válogatták be a Victoria’s Secret angyalai közé is.

Oké, de mi közük van egymáshoz?

Csak annyi, hogy csak pár héttel korábban szakítottak, úgyhogy a show kellős közepén volt az újbóli nagy találkozás. Amiről The Weeknd YouTube csatornájára most fel is merült egy videó (1 perc környékén kezdődik a nagy jelenet):

Bella csinos és gyönyörű, az apró simítás az énekes derekán érzéki, az meg különösen vicces, hogy The Weeknd aztán nem tudja levenni a szemét a távozó exe fenekéről. Némi fájdalmas felismerést is vélünk felfedezni az arcán, mint aki most jön rá, hogy mit veszített.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.