Bulvár

Durván visszavágott Fodor Zsóka Várkonyi Andrásnak

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.21 | 11:18

Várkonyi András hatalmasat csalódott Fodor Zsókában, nem dolgoznak többé együtt.

Várkonyi András kitálalt Fodor Zsókáról: Hatalmasat csalódott benne

A Barátok közt Vili bácsija emberileg és szakmailag is nagyot csalódott Fodor Zsókában, aki állítólag cserben hagyta őt két közös előadásuk alkalmával, nem jelent meg a helyszínen. Korábban Németh Kristóf is megszólalt, nagyon meglepné, ha valóban így történtek volna a dolgok. Várkonyi elmondása szerint azon túl, hogy nagyon kellemetlen volt számára az egész, anyagi kárral is járt.

Fodor Zsóka most a Tények Pluszban vágott vissza kollégájának. Fodor Zsóka a lapokból tudta meg, hogy mit állított színésztársa, megalázónak és rágalmazásnak tartja szavait. Elmondása szerint hónapok óta nem is beszélnek Várkonyival.

Fodor nem tagadta, hogy egy előadáson valóban nem tudott megjelenni, elmondása szerint nem is tudta, hogy aznap fellépésük van. A könnyeivel küszködve reagált a Blikknek is Várkonyi nyilatkozatára:

Nagy gyomros volt ez nekem. Ha haragszom, ha nem, nem adom ki a médiának… Belém akart rúgni, de én nem akarok visszarúgni. 40 éve szeretem az Andrist! Az utóbbi pár évet leszámítva. Nagyon szerettük egymást, szerettem vele játszani

– kezdte Zsóka.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló