Bulvár

“Elkezdett nyúlkálni a nemiszervemben” – Szilágyi Liliána brutális dolgokról számolt be

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.18 | 07:18
  • trendindex: 2

Szilágyi Liliána a Klubrádióban beszélt zaklatóiról.

Szilágyi Liliána tavaly év végén állította először nagy nyilvánosság előtt azt, hogy apja, Dr. Szilágyi Zoltán testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta. Az apja ezt folyamatosan és következetesen tagadja. Az úszónő most ismét megszólalt, minden eddiginél részletesebben osztva meg a vele történteket a

Klubrádióban, Kadarkai Endre műsorában, a Szavakon túl-ban.

Liliána a beszélgetés elején leszögezte, hogy a témában hosszú időre ez lesz az utolsó nyilatkozata. Saját történetéről minden eddiginél részletesebben szólva elmondta, hogy szerinte apja nem feltétlenül magától tért a bántalmazók útjára. „Nyilván az ő nevében én nem szólalhatok fel, mert az az ő élete, és én nem akarom átvenni, meg nem akarok a nevében beszélni, de annyit mondok, hogy a nagyanyámmal van egy elég konkrét élményem. Még viszonylag kicsi voltam, ilyen 5-6 éves és nála aludtam. Lefürdetett, majd bevitt a szobába, és

hát így elkezdett nyúlkálni a nemiszervemben” – mesélte Liliána.

„Mondtam neki, hogy ez kényelmetlen, és én ezt nem akarom, akkor azt mondta, hogy de, ez nagyon fontos egy lánynak, hogy minden fürdés után meg legyen nézve a nunija, és neked ezt apádnak kell csinálnia.”

Egy másik megrázó eset az uszodában történt meg vele. Úgy érezte, ez volt az egyetlen alkalom, amikor az apja őszinte szülőként nyilvánult meg. „Bementünk az uszodába és én előtte voltam, futottam, mert a vízzel kapcsolatban mindig nagyon örömteli gondolatom volt. És volt egy ember ott, aki beállt az utamba, felkapott és magához szorított. Apám mire beért, addigra már szorított magához és az apám halálra vált arccal nézte és kért vissza engem ettől az illetőtől, aki erre

röhögve azt mondta, hogy milyen kár, hogy nem kisfiú.

Az apám erre a mondatára kitépett a kezéből és elrohant velem. Leültetett és azt mondta, hogy “ehhez az emberhez soha, semmilyen esetben ne menj oda, mert ez az ember egy nagyon rossz ember” – mesélte az úszónő.

Liliána elmondása szerint akkor is, és a későbbiekben is rákérdezett, hogy mi is történt azon a napon pontosan. Azonban úgy érzi, nem tisztje a nyilvánosságra hozni azt, hogy édesapja mit mesélt neki erről az emberről, aki egyébként világraszóló eredményeket ért el a sportágban, az uszodában pedig hatalmas köztiszteletnek örvendett. Annyit még elmondott, hogy több olyan emberről is tud, akit ez az azóta már elhunyt személy bántalmazott, de neveket nem mondott. Állítólag azt is tudja, hogy édesapjának milyen élményei voltak az illetővel, de erről nyilván nem beszélt.

Kadarkai a Szilágyi Liliánát érő szexuális zaklatásra is rákérdezett.

Liliána az interjú előtt több ügyvéddel és pszichológussal is beszélt arról, hogy mit mondhat és mit nem. Hogy ne legyen támadható, a kérdésekre elég durva viszontkérdésekkel válaszolt. „Szerinted az, ha mondjuk egy gyermek, hogyha együtt alszik az apjával, és arra kel fel, hogy a hímvesszője megmerevedve nekinyomódik a hátához, és nem érti, hogy mi történik, ez szexuális zaklatás-e? Vagy az, hogy egy gyermeklánynak az első menstruációja után az apja a bugyiját elteszi meg szagolgatja, meg mindenféle dolgokat mond rá? Vagy milyen dobozba tennéd be azt, hogy egy 19 éves lánynak a szeméremdombját simogatná?” – kérdezett vissza Liliána.

Dr. Szilágyi Zoltán először egy nyílt levélben reagált

Liliána tavaly év végi állításaira, amiben mindent tagadott. Később arról beszélt, hogy a vádak szerinte a pénzről szólnak. Szilágyi szerint a volt felesége, Gyarmati Eszter 400 millió forintot követel tőle. Szerinte azért, mert kevesebbet örökölt a vízilabda olimpiai bajnok Gyarmati Dezsőtől, amennyit szeretett volna. Szerinte Liliána kábé egy időben a vagyonjogi perrel kezdett róla meredek dolgokat állítani.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.