Bulvár

Hitler pornófüggő volt, szerette a pisiszexet, és az unokahúgával is közösült az új dokufilm szerint

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.04 | 07:18

Vasárnap, a brit Sky Historyn debütált a Hitler titkos szexuális élete (Hitler’s Secret Sex Life) című új dokumentumfilm, amely a diktátor sötét üzelmeiről rántja le a leplet.

AFP

Gyilkolhatott is, hogy titka sokáig titok maradjon a nyilvános térben

Hitler állítólag hat éven át vérfertőző kapcsolatot tartott fenn unokahúgával, Geli Rauballal. Gelit 1931-ben holtan találták müncheni lakásában, miután mellkason lőtték. 23 éves volt akkor, és állítólag az egyre sikeresebbé váló Hitler iktatta őt ki, nehogy kikotyogja perverz titkait. Volt is mit szégyellni az incesztuson túl is: a diktátor szerette a szado-mazo szexet, és imádta, ha jól megrugdossák és lepisilik. Mindezt Otto Strassertől, Hitler korábbi szövetségesétől tudjuk, aki később otthagyta a pártot.

Renata Mueller, korának népszerű színésznője a feltevések miatt röviddel azután halt meg, hogy szado-mazo szexben volt része Hitlerrel, ő állítólag tanúk előtt beszélt arról halála előtt néhány nappal, hogy a diktátort rugdosnia kellett, és le is kellett pisilnie. Alfred Ziesler rendezőnek a színésznő arról is beszélt, hogy akkor is rúgnia kellett Hitlert a földön, amikor már sajogtak a lábai és szédült, mert a diktátor egyre többért és többért könyörgött.

Pornófüggőséggel is küzdött, többen is dolgoztak neki

Megtudjuk azt is, hogy Adolf Hitler ugyan annak idején azt állította, hogy megveti a prostitúciót és tartózkodik a szextől, hogy munkájára koncentrálhasson, a valóságban azonban rendszeresen hívott escort-lányokat a hegyi rezidenciájára. Ilyenkor az aktusokról videó is készült, amelyeket a diktátor később magányos önkielégítésekhez is használt.

A dokumentumfilmben Robert Kablan ausztrál történész és bűnügyi pszichológus is megszólal, aki szerint Adolf Hitler személyiségprofiljába tökéletesen illeszkedik a szadomazo-szex iránti vonzalom, a pornófüggőség és a vizeletivás, mint a megalázás egy formája.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.