Bulvár

Gordon Ramsay teljesen tönkretett egy esküvőt – teljesen kiborult a fiatal pár

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.07 | 10:48

A híres séf a Future Food Stars című tévésorozatát forgatta az Egyesült Királyságban, épp egy tengerparti esküvő kellős közepén.

Gordon Ramsay ingyen étkezést kínál annak a párnak, akik azt állítják, a séf tönkretette a nagy napjukat.

Charlie Willis és felesége, Lauren júniusban Cornwallban mondták ki egymásnak a boldogító igent, de a szertartás után váratlan vendégük érkezett:

Ramsay és egy egész televíziós stáb.

Charlie Willis a Sunnak azt mondta, kamerák vették körül őket, és az egész nap olyan volt, mint egy konyhai rémálom.

“Mindketten nagyon keményen dolgoztunk azért, hogy félretegyünk erre a napra, de úgy éreztük magunkat, mint egy tévéshow néhány extrája” – tette hozzá a férfi. Ramsay a Twitteren csípősen reagált arra, hogy a lapok szerint “tönkretette az esküvőt”, de gratulált az ifjú párnak, és azt üzente, meghívja őket a Savoy Grillbe.

A Lusty Glaze nevű rendezvényhelyszín a Sunnak úgy reagált, hogy a pár nem bérelte ki exkluzívan a partrészt, így tudhatták, hogy mások is jelen lehetnek a nagy napjukon. A pár több mint félmillió forintot fizetett a helyszínnek, a hatfős vacsoráért pedig több mint húszezer forintot fejenként. A Sun úgy tudja, a Studio Ramsay producere, Sharon Powers bocsánatkérő levelet küldött a párnak, és azt írta, lesújtva érzi magát, amiért ilyen negatív hatással volt a forgatás az esküvőre. A produkciós cég továbbá úgy döntött, hogy az esküvő teljes költségét kifizeti a fiatal házasoknak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló