Bulvár

Selena Gomez csajos szülinapon duhajkodott

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.24 | 12:32

A hoppon maradt popsztár összeszedte magát, és stílusosan ünnepelt.

Július 22-én töltötte be a 26. életévét korunk egyik leghíresebb sztárja, aki eddig szeretett nagy feneket keríteni mindannak, ami vele történik. Selena Gomez az utóbbi időben visszafogottabban élt, most is inkább egy magán yachtot bérelt, hogy a közeli barátaival a nyilvánosság elől elvonulva ünnepeljen.

Orange County partjainál szálltak vízre, egyik közeli barátnője, Raquelle Stevens és annak fiútestvére társaságában. Calebbel egyébként hírbe is hozták már az énekesnőt, mint akinek az oldalán mostanában vigasztalódna.

Egyelőre csak baráti jellegű a kapcsolatuk, de emlékezzünk: októberben Justin Bieberrel is így kezdődött (újra). Az Instagramos képek közt viszont nem fedezhető fel a fiú, csak a naplementét élvező, konfettiző és tortázó csajokat mutatta meg Gomez.

Egy újabb év van mögöttem. Köszönöm a sok szeretetet, amit ma kaptam tőletek a szülinapomon, drága barátaim. Őrülten szeretlek titeket! Isten áldása rátok!

A 149 személyes Ambassador Yacht egyébként Newport Beach irányába közlekedik, és erre a napra lufikba és olasz zászlókba öltözött.

Boats n’ classy ladies

A post shared by CONZ (@connarfranklin) on

Olasz felirat köszöntötte a popsztárt is, a gyöngyöző pezsgő pedig csak úgy folyt a poharakba.

My girls ❤ minus @courtneyjbarry

A post shared by CONZ (@connarfranklin) on

Connar Franklin, egy modell barátnő Insta Stories-ából kiderül, hogy a vendégek a fejükre tekerték a fehér szalvétáikat, úgy táncikáltak.

Gomez asszisztense, Theresa Mingus és az éppen New Jerseyben koncertező Taylor Swift is részt vett az éjszakába nyúló murin:

Semmi sem akadályozhatja meg, hogy részt vegyek a legjobb barátnőm zsúrján.

idézi a 28 éves énekesnőt a Daily Mail.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.