Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Megcsalta a menyasszonyát, ebből most komoly parája van

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.15 | 15:47

Ráakadtunk egy őrült sztorira a The Sunon.

(kép: 123rf)

“Azt hittem, hogy jobb vagyok annál, minthogy megcsaljam a párom, de tévedtem. Én 27 vagyok, a menyasszonyom 25, aki gyönyörű. Most vettük meg az első házunkat, jövő nyáron pedig megesküszünk.

Viszont csináltam egy nagy hülyeséget. A munkatársaimmal elmentünk szórakozni, aminek hatalmas berugás lett a vége. Azt hiszem, szexeltem egy lánnyal a mosdóban, ráadásul védekezés nélkül.

Egy épitkezésen dolgozom, péntek esténként pedig mindig ivászat van. Én általában nem iszom annyit, így nehezen bírtam a tempót. Kocsmáról kocsmára jártunk, az egyikben odajött hozzám egy lány, akivel táncoltam egy darabig, aztán magával vitt a mosdóba. Nem tudom biztosan, hogy végül szexeltünk-e, de az biztos, hogy nem védekeztünk, ugyanis nem hordok magamnál óvszert.

Nem tudom a nevét, ahogy azt sem, hogy hogyan érjem el. Mi van, ha kilenc hónap múlva beállít egy gyerekkel? Alig tudok ránézni a menyasszonyomra, úgy szégyenlem magam.”

A The Sun szakértője azt mondja, hogy nagyon kicsi esélye van annak, hogy terhes lett a lány, simán lehet, hogy ő védekezett. Magában kell elrendeznie a dolgot, meg kell tanulnia együtt élni ezzel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló