Bulvár

Ma már nem szégyenkezik óriáscombjai miatt a ritka betegséggel élő nő

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.07 | 14:18
  • trendindex: 3

Sokáig szorongott rendhagyó külseje miatt, hosszú ideig próbálta takargatni állapotát, de Jennifer Williams mára elfogadta betegségét, és ezzel együtt önmagát is.

A Los Angeles-i nő a zsírödéma egy ritka fajtájával küzd, ami alaposan megnehezítette életét. Nem csak az extra súllyal járó krónikus fájdalom és nehezített mozgás jutott osztályrészéül, de alapvetően a külsejét is nehéz volt elfogadnia a kezdetektől.

“Sokan azt hiszik, hogy ez egyszerű kövérség, és fogynom kéne. Mikor elmondom, hogy hetven kilót fogytam, megdöbbennek, hiszen a zsírödéma nem múlik el ezzel. Ez ugyanis nem az a fajta zsír, ami testedzéssel eltüntethető, elégethető: ezzel a tudomány jelenlegi állása szerint együtt kell élni, mert nehezen kezelhető keringési rendellenességgel függ össze”

– mondja Jennifer a Barcroft TV kisfilmjében.

Sokáig nem mert strandra járni, rövidnadrágot venni, és rengeteget sírt a külseje miatt, de mára már küldetésként tekint arra, hogy a zsírödémával kapcsolatos információkat helyre rakja és terjessze: a világban több millió sorstársa él, még ha nem is mindegyiküknek ilyen súlyos az állapota.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló