Bulvár

Pár óra alatt 1,24 millió forintot gyűjtött be takarítással – csak épp pucéran

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.10 | 20:18

Óránként 106 ezer forintnyi összeg egy meztelen takarítás...

Az Egyesült Államokban már a kisebb, pár ezres rajongótáborral rendelkező OnlyFans-modellek is nagyot kaszálhatnak. Ezt példázza a sincerely_sammi név alatt futó csaj esete, aki nemcsak OnlyFans-en, hanem a TikTokon is aktív.

A fiatal nő, miközben erotikus tartalmakat készít, testőr kíséretében 300 dolláros, azaz 106 ezer forintos óradíjért vállal topless takarítást a rajongói otthonaiban. Az ünnepek közeledtével azonban új ötlete támadt: karácsonyfák topless díszítését ajánlotta fel a követőinek racionális közelségben.

A meglepően népszerű kezdeményezés egy nap alatt 3500 dolláros, vagyis körülbelül 1,24 millió forint bevételt hozott, amit készpénzben fizettek ki. A bevétel 30 százalékát a testőr kapta a biztonsága garantálásáért, így Sammi végül 868 ezer forinttal gazdagodott.

Florida államban az alacsony adóterhekkel járó rendszernek köszönhetően jó esély van rá, hogy az összegből mintegy 750 ezer forintot zsebel be, ami az amerikai viszonyok között is jelentős összeg egy napnyi munkáért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló