Celeb

Ricky Gervais keményen kirohant a Golden Globe monológjában

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.06 | 14:18

Műsorvezetőként ötödjére sem finomkodott a brit humorista.

Nem sok teret hagyott a közönség fantáziájának Ricky Gervais a Golden Globe gálán: kerek-perec kimondta, ami a szívét nyomta. Csak úgy koppantak a „f*ck”-ok a monológban, melyet január 5-én a hollywoodi Beverly Hilton színpadán adott elő a brit komikus.

 

View this post on Instagram

 

#GoldenGlobes LIVE tonight at 8PM ET/5PM PT on @nbc.

A post shared by Ricky Gervais (@rickygervais) on


Felicity Huffman és Jeffrey Epstein is megkapta a magáét, de a jelölteket is feltüzelte az Office kreatívja:

Ha esetleg nyernél ma, véletlenül se ragadtasd magad politikai beszédre, mikor átveszed a díjat. Fogalmad sincs arról, mi zajlik a világban, és nem vagy abban a helyzetben, hogy nyilvánosan kioktass bárkit is. A legtöbben közületek még annyit se jártatok suliba, mint Greta Thunberg. Szóval, ha nyersz, gyere ki, vedd át a szobrot, és köszönd meg az ügynöködnek, az Istenednek és húzz a p…ba, OK?

hangzott el kisípolva az NBC közvetítésében. Még kétszer kellett cenzúrázni a házigazda mondókáját: a Macskákból James Cordent kövér „pussy”-nak csúfolta, Judi Dench neve pedig a cicák bizarr tisztálkodási szokásai kapcsán hangzott el elmarasztalóan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky Gervais (@rickygervais) on

Természetesen az elmaradhatatlan #metoo és közéleti témákat is súrolta Gervais, aki ötödjére vállalta el a műsorvezetői feladatokat.

Egy limuzinnal érkeztem, melynek a rendszámát Felicity Huffman szerezte.

Majd Epstein is szóba jött, mikor a Quentin Tarantino-féle Once Upon a Time in Hollywoodra kanyarodott:

Leonardo DiCaprio csak a bemutató végére ért oda: a randipartnere majdnem túlkoros volt számára. Mire András herceg csak annyit szólt: ugyan már!

utalván a brit arisztokrata és az amerikai üzletember kiskorú lányokkal való üzelmeire. A Hollywood Reporter tájékoztat, hogy Caitlyn Jenner 2016-os autóbalesete és Angelina Jolie humanitárius tevékenysége is említésre került a csipkelődős monológban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló