Celeb

Jennifer Lawrence-ék Golden Globe afterpartiztak volna, mikor Emma Stone lefújta az egészet

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.10 | 10:46

Ilyen egy igazi barátnő, még a legfontosabb programot is beáldozza.

Gondolunk bele, milyen lehet az, amikor minden megvan, és ugrásra készen várjuk a Golden Globe afterpartit, erre az utolsó pillanatban becsörög a legjobb barátnőnk. A program persze ugrik is miatta: nem lehetett könnyű a döntés Jennifer Lawrence számára.

De a két királynő összetart: ugyanis kolleganője, Emma Stone volt az, akivel együtt megpattant a szakma krémje elől vasárnap este.

JLaw a gála közepén kapott üzenetet a fontos barátnőtől, melytől – színésznő legyen a talpán – alig tudott uralkodni a vonásain.

Stone, aki jelölés kapott a Nemek harca című tragikomédiában nyújtott alakításáért – akárcsak Billie Jean King – felvette Jen reakcióját.

Mi történt ma este?

kérdezte Stone Lawrence-t.

Mondtad, hogy velem szeretnél jönni afterozni, ezért be is szereztem a belépőinket, és kocsit is béreltem már. Aztán a gála felénél üzentél, hogy mégsincs kedved menni. Ha tényleg csak azt szeretnéd, hogy menjünk át hozzád – ami miatt a sminkes és fodrász csapatomat már le is mondtam – jó leszek így is, ugye?

nézett bele a kamerába Jen.

More from the Golden Globes ? #emmastone #emmawatson #billiejeanking #goldenglobes

A post shared by Emma Stone News (@emilystonenews) on

Az esten korábban Stone és King együtt vonultak a vörös szőnyegen, említi meg a Huffington Post. Mindketten fekete ruhában, szolidarításukat kifejezve a szexuális zaklatások áldozataiért. Lehet, hogy a gyászruha vette el Stone kedvét a mulatozástól?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló