Celeb

Kulcsár Edina nem bírja ki, hogy ne alázza Csutit

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.15 | 17:48
  • trendindex: 2

Tavaly januárban bejelentették, hogy vége a házasságuknak, Kulcsár Edina nem sokkal később lebukott, hogy már G.W.M-mel jár, aztán jött a gólyahír is... de Edina láthatóan nem bírja ki, hogy ne döngölje Csutit a földbe.

“Régen meg voltam győződve arról, hogy már nem létezik klasszikus férfi-női szerep, aszerint éltem az életemet, hogy mindent nekem kell előteremtenem. Aminek meg is lett a gyümölcse, ez viszont nagyon sok lemondással is járt, és valahol elvesztettem a belső nőiességemet, belefásultam a munkába”

– utalgatott arra az egykori szépségkirálynő a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című vetélkedőjében, hogy milyen rémes is volt a házassága Csutival.

“Most pedig, hogy megtapasztaltam egy új családi mintát, beláttam, hogy nem mindent nekem kell csinálnom, mert mellettem van egy erős férfi, aki megadja azt a fajta biztonságot, amit világéletemben én akartam megteremteni a szeretteim számára”

– fűzte hozzá.

Kulcsár Edina rendszeresen turnézik azzal, hogy új szerelme micsoda érzelmi biztonságot ad neki, és hogy anyagilag is kényezteti. Mi tagadás, a kora nászajándéknak szánt 24 milliós Porsche még a NAV figyelmét is felkeltette…

Nagy bajba kerülhet G.w.M? Vizsgálat indult ellene


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló