Celeb

Híres szülők csodálatos gyermekei, avagy ki a génlottó legnagyobb nyertese?

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.09 | 16:57

Rocksztár apa, modell anya, és egy csipetnyi Melrose Place, és máris garantált a siker a kifutón! És legyen a neved Ava! Összeszedtünk pár kevésbé ismert, de elég jó adottságokkal rendelkező sztárcsemetét.

Nemrég volt egy cikkünk Bob Dylan unokájáról, és Jude Law  gyermekeiről, akik már elég szépen alakítgatják maguknak a modellkarrierjüket. Ezért most szétnéztünk egy kicsit a legnagyobb hírességek családja körül, és rengeteg szép fiatal felnőttet találtunk.

Főleg azok közül gyűjtögettünk, akik még viszonylag keveset szerepeltek, és az arcuk/nevük alapján sem lehet olyan könnyen beazonosítani őket. (Bocs, Patrick Schwarzenegger, de az a kavarás Miley Cyrusszal téged eléggé elhasznált.) Vagy mert még fiatalok, vagy, mert nem is akarnak szerepelni, vagy pedig azért, mert olyan karriert választottak maguknak, ahol azért reflektorfényben vannak, de nem annyira, mint a szüleik.

Az derült ki ugyanis, hogy egy jó génekkel rendelkező szülő szinte garantálja gyermeke számára az esélyt a modell karrierre, és sokan nem is akarnak a szüleik útjára lépni, megelégszenek a kifutóval. De lássuk inkább, kiket találtunk:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.