Celeb

Judy: „Már nem hajszolom túl magam!”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.12 | 14:35

Az énekesnő nemrégiben teljesen átértékelte az életét, elhatározta, hogy tudatosan szakít időt a kikapcsolódásra és azzal foglalkozik, ami számára a legfontosabb: a családja.

Tavaly nyáron az egyik zenészbarátja kritikus állapotba került, ami megviselte.

„Benyó Miki szívinfarktusa ráébresztett, hogy nem szabad túlhajszolni magunkat, ezért tudatosabban figyelek a kikapcsolódásra. Az élményeket visszük tovább, abból töltekezünk és a kislányomnak is szeretnék minél többet megmutatni a világból. Maja úgy nőtt fel, hogy nagy utazók vagyunk, mindig el is mondjuk neki, mennyire szerencsés, hogy sok helyre eljuthat. A gyereknevelés terén a következetességre helyezem a hangsúlyt, és azt viszem tovább, ahogy a szüleim neveltek. Mindig megadták a mozgásteret és támogattak, ugyanakkor megvoltak a határok.

Nincs olyasfajta elvárásom Majával szemben, hogy mindenből kitűnőnek kell lennie, viszont tennie kell érte, hogy a legtöbbet hozza ki magából. Bölcsiskora óta sportol, ami egy jó kiindulópont ahhoz, hogy céltudatos és kitartó legyen. Sokszor magamat látom benne, olyan típus, mint én: a végsőkig küzd, viszont ha azt érzi, hogy nincs már kihívás, akkor inkább mást keres, amiben ki tud teljesedni. Büszke vagyok rá, hogy mindent elmond, gátlások nélkül mesél arról, ami foglalkoztatja. Én is ilyen voltam, mindent megbeszéltem anyukámmal” – meséli Judy.

„Érdekes mennyit változott az értékrendem, hiszen ma már a család, a gyermekem és a saját otthon a legfontosabb. A siker nehéz dolog, fent kell tartani, mindig megújulni, olyat alkotni, amitől kitűnsz és kíváncsiak rád, ellenben a gyereked mindig ott van melletted. Az anyaság egy másfajta siker, nagyobb, mint azt valaha a zenében elképzeltem. Már azt tartom szem előtt, hogy a lányommal minden rendben legyen. Ha külföldi turnéra megyünk a család és a barátok is velünk tartanak, hogy összekössük a munkát a kikapcsolódással” – tette hozzá az énekesnő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló