Celeb

Kim Kardashian öt évig fizeti egy priuszos férfi lakhatását

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.12 | 14:09

Matthew Charles kegyelmet – és a feje fölé tetőt - kapott a celebkirálynőtől.

Kim Kardashian továbbra is a szívén viseli a börtönviselt személyek sorsát, főleg, ha az illetők esetében nem volt szándékos a bűnelkövetés, ami miatt végül rács mögé kerültek.

 

View this post on Instagram

 

I hope you have a magical day ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Most egy frissen szabadult férfi feje fölé intézett tetőt: öt évre állja a priuszos Matthew Charles lakhatási költségeit. Az élítélt a rá kiszabott 35 évből 20-at ült le, melyet nem-erőszakos drog- és fegyverárusításért kapott. A börtönreform jóvoltából szabadulhatott hamarabb, ám a háttere miatt az albérlet-kereső próbálkozásai eddig nem jártak sikerrel.

via GIPHY

A celebkirálynőt a hozzá közel állók tájékoztatták a kialakult helyzetről, hátha érdemi segítséget tud nyújtani az életét újrakezdő polgártársnak. Kim nem okozott csalódást: öt évre vállalta, hogy megoldja a férfi elhelyezését.

 

View this post on Instagram

 

An a whatta???

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Charlest 2016 májusában már egy adminisztrációs hiba révén kiengedték, ám még két évre visszakerült a hűvösre. Most szeretné új alapokra helyezni az életét, melyhez a KUWTK sztárja március 10-ei nagylelkű ajánlata nagyban hozzá fog járulni.

Ma megkaptam a legcsodálatosabb hírt, ami csak érhetett! Ezt mindenkinek hallania kell! Kim Kardashian-West fülébe jutott, hogy mi történt velem, aki úgy döntött, hogy segíteni fog rajtam.

idézi a közben saját házra is gyűjtő, szerencsés férfit a TMZ.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló