Celeb

Azealia Banks durván nekiment Cardi B-nek, többek között tehetségtelen patkányak is nevezte őt

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.14 | 11:56

Cardi B törölte az Instagram oldalát, és privátra állította a Twitter fiókját. Mondjuk tényleg nagyon kemény attakot és jelzőket kapott, az tény.

Egy pénteki rádióinterjúval kezdődött minden. Pontosabban az összeveszésnek biztosan vannak korábbra visszanyúló, komolyabb okai is, de az attak pénteken kezdődött. Azealia Banks az említett interjúban egyszer csak nagyon kemény szavakkal nekiment Cardi B nevű kolléganőjének, akira a következő kifejezéseket bírta használni:

írástudatlan, tehetségtelen patkány, aki a fekete nők karikatúrája.

A szókimondásáról híres, vagy inkább hírhedt Azealia Banks annak kapcsán ment neki kolléganőjének, hogy kifejtette: Beyoncé Lemonade című albuma volt az utolsó, ami hitelesen és erősen szólt a fekete nőkről, aztóa pedig csak Cardi B van, majd jöttek az említett jelzők. A kemény szavakra Cardi B egy Instagram posztban felelt, amiben kifejtette, hogy ő mindig hű és igaz volt önmagához, és ha vétett is bármi hibát a helyesírásban, az még nem jelenti azt, hogy írástudatlan lenne, egyébként pedig két nyelven is beszél folyékonyan. Majd azzal zárta gondolatait, hogy

Azealia jobban tenné, ha a saját sikeréért imádkozna, nem pedig valaki más bukásáért.

Nem sokkal később Cardi B nemcsak ezt az üzenetét, de az egész Instagramját törölte, majd a Twitterjét is privátra állította. Nem ez volt az első eset, hogy Azealia Banks nekiment Cardi B-nek, korábban egy másik interjúban úgy nevezte, hogy ő a “szegény ember Nicki Minaj-a”. De hogy konkrétan mi a baja vele, azt nem tudni. Esetleg szebb és sikeresebb, és ezért féltékeny rá?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló