Celeb

Ezek a fontos barátok lehettek ott a királyi esküvőn, kivéve Obamát

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.21 | 09:19
  • trendindex: 2

Meghan és Harry mellett a kamera sok híres arcokon is időzött.

Fotó: Steve Parsons / AFP

Aki örömét leli abban, hogy hírességeket fedezzen fel egy adott tömegben, az most nagyon jól járt: a szombati brit királyi esküvőn ugyanis volt miből mazsolázni. Kis híján egy hollywoodi fogadásra hajazott a windsori felhozatal. De hogy miért pont ezek a celebek lehettek jelen az év – limitált férőhelyes – menyegzőjén, arra is megvan a magyarázat.

James Corden

A 39 éves, brit komikusból amerikai beszélgetős műsorok házigazdájává avanzsáló Cordenről az a szóbeszéd járta, hogy ő lesz az esti fogadás konferansziéja. Annak ellenére, hogy meglehetősen megosztó személyiség, anno sokat bulizott együtt Harry herceggel Mayfairben, azaz a londoni West End környékén.

James Blunt

A 44 éves trubadúrt leginkább a You’re Beautiful című daláról ismerik, de ami a közös pontjuk volt a vőlegénnyel, az az, hogy mindketten a seregben szolgáltak korábban. Koszovót együtt járták meg, most pedig főleg a veteránokat támogató akciókban vesznek részt.

James and Sofia at the royal wedding ????? #jamesblunt #royalwedding #goals

A post shared by James Blunt Fanpage (@bluntystyle) on

Joss Stone

A 31 éves dél-angliai énekesnő a Sentebale nevű, jótékonysági mozgalomnak a nagykövete, mely a lesothoi AIDS-es árvák ügyét karolja fel. Ezt a szervezetet pont Harry herceg hívta életre; illetve Stone fellépett a Királynő Gyémánt Jubileumán is.

Carey Mulligan

A 32 éves londoni színésznő a jegyespár mindkét tagjához kapcsolódik: a War Child jótékonysági szervezettel Kongóban fejtett ki tevékenységet, míg bátyja Irakban és Afganisztánban teljesített szolgálatot. A hölgy férje is tényező: ő Marcus Mumford, a Mumford and Sons zenekarból. Az énekes a One Campaignben is részt vett, mely során az AIDS és a szegénység ellen küzdött.

via GIPHY

Oprah Winfrey

A Stella McCartney-ruhakölteményben feszítő amerikai műsorvezető korábban hat órát töltött az örömanya, Doria Ragland társaságában, hogy egy exkluzív interjúra alaposan felkészüljenek.

Beckhamék

David és Victoria egyaránt filantrópok: a 43 éves ex-focista azzal is lenyűgözte Harryt, hogy vállalt az UNICEFnél és Elton John AIDS-ellenes alapítványánál is szerepet.

Neje, a 44 éves Posh Spice szintén adta már jelét jótékony szívének; illetve az oxfordshire-i Soho Farmhouse nevű, dizájnos panziót is ők gründolják családilag, melyek szerelmi fészekben Harryék és Clooneyék is párszor megfordultak már.

George Clooney

Az 57 éves amerikai mozisztár azzal lopta be magát Harry szívébe, hogy a karitatív erőfeszítések mellett a fejlődő országokban tapasztalható jogsérelmek miatt többször is szót emelt. Ráadásul Clooney is az óceánon túlról választott magának házastársat. A 40 éves brit Amal: civilben jogász, aki dizájn-ruhákban száll harcba az emberi jogok nemzetközi csatamezőjén. Egyszóval – van pár közös témájuk.

Tom Hardy

Venom 40 éves, borotvált fejű megformálója a húszas éveiben még crack-függő volt. Harryvel ugyanazon a napon születtek, pár év eltéréssel, és feltehetően azóta barátok, amióta hat éve a herceg részt vett a Sötét Lovag – Felemelkedés premierjén a brit fővárosban.

via GIPHY

Serena Williams

A 36 éves teniszcsillag 2014 ótavan jóban Meghannel: az azóta hercegnővé előlépett színésznő még a jegesvödrös kihívással tisztelte meg a sportolót.

Idris Elba

via GIPHY
A 45 éves angol színész akkor építhetett ki jó kapcsolatot Harryvel, mikor 2014 márciusában egy Nelson Mandela emlékére tartott istentiszteleten vettek részt együtt a Westminster Abbeyban.

Obamáék sehol?

Az 56 éves ex-elnök jóban van a vőlegénnyel, de vélhetően azért nem hívhatták meg a menyegzőre…

…mert azzal Amerika jelenlegi első emberét, Donald Trumpot hozták volna felettébb kínos helyzetbe, magyarázza a Daily Mail.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló