Celeb

A bíróság döntött, Angelina Jolie nem tilthatja el a gyerekeket Brad Pittől

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.13 | 10:29

A Brangelina-sztori az életben is a Demónára hajaz lassan. Ha nem engedi a srácokat az apjukhoz, ugrik a szülői felügyelete.

(kép: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)

Angelina Jolie eddig úgy látta a legjobbnak, ha a közelébe sem engedi exét hat gyermekükhöz. A 42 éves színésznő hiába védte srácait anyatigrisként Brad Pittől, a hivatalos szervek úgy látják, ez már túlbuzgóság volt Jolie részéről.

via GIPHY

A bíróság kimondta: Pittnek időt kell töltenie a gyerekekkel, különben ugrik az anya felügyeleti joga. Többet árt ugyanis nekik, ha nincs kapcsolatuk az apjukkal. Nemcsak a személyes találkozást kell biztosítania a nyáron, de a mobil kommunikációt sem korlátozhatja az egyébként rendezőként és humanitárius aktivistaként is ismert sztár.

Az 54 éves Pittről kiderült a múlt hónap során, hogy úgy hajlandó munkát vállalni, hogy beiktathassa a gyerekeivel tölthető időszakokat is. Még új barátnőjével, a Bostonban élő MIT-professzorral, Neri Oxmannel való találkozásokat is ritkította volna miattuk.

Sokat agyaltak rajta, hogyan tudnák kivitelezni a nyarat, de Jolie eléggé megnehezítette a dolgot. A színésznő úgy tervezte, hogy londoni forgatása idejére magával vinné az egész gyereksereget.

Az anya eléggé frusztrált – szerinte nem a megfelelő ütemben halad a válási folyamat. 2016 szeptembere óta nyúlik az ügy, ami Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) illetve az ikrek,  Vivienne és Knox (9) lelki világát is megviseli. A legfrissebb végzés szerint

egyaránt fontos, hogy minden gyerek egészséges és erős kapcsolatot ápoljon az anyával, és az apával is.

Ezért minden gyerekhez külön telefonszámot kell megadnia Jolie-nak Pitt számára, hogy a férfi bármikor beszélhessen velük. Illetve az anya nem kémkedhet a srácok üzenetei közt, nem monitorozhatja a készülékeiket semmilyen módon. A kiskorúak számára nyári időbeosztást is előírt a testület, Maddox pedig már elég idős ahhoz, hogy maga döntse el, kinél kíván tartózkodni.

via GIPHY

Július 17-től tehát Pittnek szabad bejárása van Londonban a gyerekeihez. A brit fővárosban háza van a színésznőnek, aki épp a Demóna folytatásán dolgozik majd akkor. Az adott találkozókra, melyeken Jolie nem lehet jelen, Pitt egy vagy két gyereket választhat ki, hogy időt töltsön velük. Egy gyermekpszichológus viszont ott lehet, akár az alkalom során is, vagy azt követően foglalkozna a srácokkal.

Július 21-29 közt viszont az apa felügyelheti a gyerekeket, kaliforniai otthonában. Los Angelesbe kell leszállítania a féltucat srácot Jolie-nak, majd Pitt dolga lesz vissza vinnie őket Angliába. Míg az apjuknál nyaralnak, addig Jolie napi egyszer hívhatja fel őket napközben, a két szülő által leegyeztetett időpontban.

Pittről a szakítás könyékén Jolie azt állította, hogy alkohol- és indulat kezelési gondokkal küzd, egy repülős dulakodás ügyében még az FBI is vizsgálódott. Az apa a vádak alól azóta tisztázódott, és a válási folyamat is zajlik, teszi hozzá a The Mercury News.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló