Celeb

A Forrest Gump Dan hadnagya 2019-ben is nagyot ment!

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.03 | 15:48

A '81-es Jeepjét is elárverező színész előtt le a kalappal.

25 éve robbant be a köztudatba a Forrest Gump, mely díjesős mozi mindörökre megváltoztatta azt, ahogyan a vietnami veteránokra tekint a világ. Ezt elsősorban Gary Sinise-nek köszönhetjük, aki megformálta a mindkét lábát elvesztett Dan hadnagyot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gary Sinise Foundation (@garysinisefoundation) on

2011 óta alapítványi keretek közt is dolgozik azon a színész, hogy a háborús túlélők életébe némi színt vigyen. Zenekara élén monstre jótékonysági koncerteket ad, hogy a szükségben lévő hazafiakat és családjaikat támogassa.

A szeptember 11-i tragédia önfeláldozó amerikai hőseire is gondol, akik kockáztatták az életüket a nemzetért.

A családomban is van veterán, és a terrortámadás szörnyű napja után határoztam el, hogy minél többet segítek a ránk vigyázó erőknek.

Nem sokkal a 2001-es események után látogatta meg New York tűzoltóit, akikkel összebarátkozott, és a mozgáskorlátozott veteránokkal is ugyanilyen jó kapcsolatot ápol.

Évente közel 30 millió dollárt is gyűjt a színész a nemes célra, mely többek közt jelzálog-mentes, apró okos otthonokat és közlekedést segítő eszközöket is eredményez a rászoruló hősök számára.

A The Epoch Times elárulja, hogy a 2019-es évet úgy kezdte a 64 éves híresség, hogy az 1981-es Jeep CJ7 járművét licitre bocsátotta…

…és kasszírozott is 1,3 millió dollárt, alapítványa számára.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló