Celeb

Carrie Fisher lánya és Star Wars-beli testvére így emlékezik meg róla halálának évfordulóján

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.28 | 12:33

A tavaly év végén elhunyt színésznő mindig is vonzódott a sarki fényhez, de a botrányt is bírta.

Billie Lourd úgy tudja leginkább kifejezni édesanyja iránti tiszteletét, hogy családostul sarki fényt néz, ugyanis Carrie Fisher még életében odavolt ezért az égi jelenségért.

Együtt sosem jutottak el az Északi-sarkkör közelébe, most a 25 éves, ifjú színésznő édesapját, Bryan Lourdot is elvitte Norvégiába. Így emlékeznek méltóképpen az egy évvel ezelőtt, 60 évesen elhunyt Leia hercegnőre.

Anyu és én természetfeletti módon vonzódtunk a sarki fényhez, de nem volt alkalmunk arra, hogy együtt gyönyörködjünk benne. Észak-Norvégiában vagyunk most, azért, hogy a sötét ég fellebbentse fátylát, és villantson pár szépet, méltatlan szivárványhártyáinkra. Megtette! Imádom ezt a végtelenséget!

?✨?✨? @_dr_woo_

A post shared by Billie Lourd (@praisethelourd) on

Apján kívül még a családdal van Bruce Bozzi is, Billie férje, és a nő féltesvére, Ava is, annak Austen Rydell nevű, színész pasijával.

Lourde felbukkant egyébként édesanyja mellett az Ébredő erőben 2015-ben a mozivásznon, de inkább a tévénézők ismerhetik, az America Horror Story: Cults epizódjaiból, illetve Scream Queensben is látható volt.

A People megemlíti, hogy Fisher még életében, minden nap a #CarrieOnForever hashtaget használta…

…és erre reflektálva, Star Wars-beli ikertestvére, Mark Hamill is megemlékezett most az egy éve eltávozott kolléganőjéről:

Senki sem tűnik el teljesen.

A felirat mellé egy rajzot és két fotót csatolt: egyik még egy régi forgatásról származik, a másik kép pedig az Utolsó jedik idején készült róluk. A Mucha-stílusú grafikán pedig Carrie Madonnaként a karjában tartja Gary kutyusát, miközben középső ujjával beint.

A színésznő 2016 december 23-án lett rosszul, mikor Londonból Los Angelesbe repült. Kórházba került, de a szíve négy nap küzdelem után feladta.

No one’s ever really gone… #AlwaysWithUs #CarrieOnForever

A post shared by Mark Hamill (@hamillhimself) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.