Ezo

A Rákra szerelem vár, a Vízöntőnek engednie kell – napi horoszkóp 2024. március 26.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.26 | 09:05

Kedden már mindenki ráfordul a húsvét előtti intézni valókra, és még a tegnapi telihold hatását is érezzük picit, így legyünk türelmesek, kitartóak.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden előfordulhat, hogy akár nyilvánvaló ok nélkül is túlreagálsz egy helyzetet, akár egy ártatlan megjegyzésre is nagyon indulatosan mész neki a másiknak, így igyekezz kordában tartani magad. Még ha sértően is hangzik a dolog, végül kiderülhet, hogy mindössze egy félreértés az egész.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden abszolút van helye, hogy egy kicsit erőteljesebben állj ki a saját érdekeid mellett. Nem lehet mindig egy másik ember szavát, érdekeit figyelembe venni, legyél ma te az ember, aki megmondja, mi legyen.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma még érezhetjük a tegnapi telihold hatását, bár már kicsit enyhül a feszültség. Ha úgy érzed, hogy valamit, ami kijárna neked, nem kapsz meg, akkor harcolj meg érte. Küzdeni persze békés eszközökkel is lehet, te most mindenképp ezt válaszd.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden figyelj oda különösen az öltözködésedre, és igyekezz a szokásosnál többet foglalkozni a megjelenéseddel, mielőtt elhagyod az otthonod, mert lesz egy váratlan szituáció, vagy találkozás, amikor ez magabiztossá tesz. Ha szingli vagy, most párra találhatsz.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden szinte bármilyen csatát, vitát megnyernél, ha sor kerülne rá, így jobban tenné mindenki, ha nem próbálkozna be nálad. Ha valaki óvatlanul mégis kikezdene veled, amire ma van esély, légy könyörületes.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma olyan emberek közé, olyan közösségbe kerülhetsz, ahol új inspirációt kaphatsz és elindulhat benned egy folyamat, melynek a vége valami nagyon izgalmas dolog lehet. Ma köthetsz egy új kapcsolatot is valakivel, aki pont ebben tud neked segíteni.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden legyen bármi is a feladatod, kerüld el jó messzire a feszültnek ígérkező helyzeteket főleg, ha valaki pont arra szeretne rávenni, hogy valami olyasmivel foglalkozz, aminek már a gondolatától is görcsbe rándul a gyomrod. Hallgass az intuíciódra!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Valóban nagy a hajtás, hiszen már mindenki a húsvétra készül. Ugyanakkor ha egyszerre túl sok mindent akarsz véghez vinni, jó az esély arra, hogy végül mindent csak félig-meddig tudsz befejezni. Éppen ezért ma gondold végig, hogy mi az, ami elsőbbséget élvez.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A kapcsolatot, legyen az baráti, vagy szerelmi, folyamatosan ápolni kell. Ma neked azonban valami pluszt is kell tenned. Kiállni és megvédeni egy kapcsolatodat olyan valakitől, akinek feltett szándéka, hogy keresztbe tegyen nektek…

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden nagyon figyelj oda az információkra, jelekre, mivel eléggé valószínű, hogy lesz köztük olyasmi is, aminek komoly jelentősége lesz számodra. Ha figyelmes vagy, fel tudsz készülni olyasmire is, ami a többség számára nem látható előre.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden egy olyan konfliktusba kerülhetsz, amelyben eleinte sem te, sem a másik fél nem hajlandó feladni a hadállását és megmakacsolja magát, hogy ő kerüljön ki nyertes félként egy vitás helyzetből. Ez nyilván nem lehet megoldás, úgyhogy csak azt lehet tenni, hogy mindkét fél enged egy kicsit.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Lehet, hogy ma kényes helyzetbe kerülsz, amiben érzed majd, mintha kétfelé kellene szakadnod. De mivel egyszerre két helyen nem lehetsz, el kellene döntened, hol állsz helyt és hol ütemezed át inkább a dolgokat. Nyugalom, rövidesen a másikra is sor kerül, ne stresszelj annyira!

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló