Horoszkóp

A Szűz jól teljesít, az Ikrek megkönnyebbül – Horoszkóp 2024. április 30.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.30 | 09:05

Április utolsó napja szuper lehet, és nemcsak a szerdai ünnep miatt. A Mars lendületet, energiát ad mindenkinek. Lelkesek, céltudatosak leszünk egész nap.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mars kedden belép a Kosba, és hihetetlen energialöketet ad neked. Innentől nem ismersz lehetetlent! Arra viszont figyelned kell, hogy túl sok is lehet ez az erő. Ne rohanj fejjel a falnak, használd okosan!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Vénusz a Bikában jár tegnap óta, melynek köszönhetően olyan erős a kisugárzásod, hogy tényleg bárkit leveszel a lábáról. Érzed is, hogy vonzod az embereket. Ez persze a párkapcsolatodra is jó hatással van. Mindegy, mióta vagytok együtt, most újból felébred a szenvedély köztetek!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr már előre halad, ami számodra extrán jó hír. Bármivel is küszködtél mostanában, a viharfelhők kezdenek eloszlani. Nem varázsütésre, persze, mint a mesékben, de érzékelhetően válnak könnyebbé az ügyeid.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden egy elképzelés vár megvalósításra, és a Bak Holdnál a praktikus, taktikus hozzáállás is adott. Most nagyon jól átlátod a háttérben zajló folyamatokat, amellyel sikerre viszed a dolgaidat. Amivel vigyázz: könnyen megsérthet valaki nyers stílusával.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Mars a Kosba lép, ami szintén tűz elemű jegy, akárcsak te, s éppen ezért számodra mostantól rengeteg szenvedélyt jelent. Ha pozitívan csatornázod az energiát, ez most nagyon termékeny időszak lesz. Ha viszont nem figyelsz tudatosan, hogy levezesd, az robbanás közeli állapotot eredményezhet.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nagyon jól tudod használni a Kos Mars erejét, és most bármire képes leszel mostantól. Motivált vagy, jó döntéseket hozol a munkában. Főleg, hogy most már a Merkúr is előrehalad. Este a Hold és a Plútó fényszöge hozhat féltékenységet, feszültséget. Tisztázd a másikkal mielőbb a félreértést!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Most nagyon ügyesen tudod érvényesíteni az akaratodat, és jó döntéseket hozol. Van valami, amit már régóta halogatsz? Kedden érdemes elővenni és leporolni a régi, meg nem valósított terveket, mert most újra meglátod bennük a fantáziát!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Néhány ismerőssel kapcsolatban úgy érzed, van néhány tisztázni valótok egymással, és talán meg is nyílik rá a lehetőséged, hogy lépéseket tegyél ez irányban. Igyekezz megadni a módját a dolgoknak, de ne ess túlzásba. A Bika Vénusz segít ebben!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden a kisugárzásodat nagyon felerősíti az a tűz, amit a Mars bolygó ébreszt benned. Az átlagosnál is kevesebbet kell tenned, hogy elnyerd mások szívét, vagy meg tudd győzni a környezetedet az igazadról.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Hold a Bak jegyében jár, kedvező fényszögben a Marssal. Könnyű a dolgod, legalábbis így érzed. Nem a feladatok váltak könnyebbé, hanem benned duzzad az energia. Így aztán könnyű győzedelmeskedni.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A keddi nap nagyon jól alakul. Megkönnyebbülve tapasztalod, hogy kezdenek összerendeződni körülötted a dolgok. Ami a múlt héten még problémát jelentett, az most hirtelen elsimul.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Legyél a szokásosnál is figyelmesebb! Kaphatsz ugyanis olyan információt, aminek hatására meglátsz egy összefüggést, és a lehetőséget is a kialakuló szituációban. A kérdés már csak az, mit kezdesz ezzel az információval?

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló