Divat

Kim Kardashiannél ilyen egy hétfő reggel, de aztán felpörögnek a dolgok

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.09 | 19:57

A hetet elég lezseren indította a háromgyerekes híresség. Néha a celebkirálynő is lustálkodhat, csak rápihen a Fendi-kampányra.

Míg mást a szívroham kerülget, hogy hétfő reggel időben elinduljon a munkahelyére, vagy ha épp gyesen/szabin van, akkor már legalább két gyerek ugrál ilyenkor a fején – addig a világ egyik leghíresebb, háromgyerekes anyukája kimaxolja ezeket a perceket is.

Monday Morning

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Hétfő reggel.

írja a szelfi alá. Nem tudjuk, hogy a kávé lefőtt-e már, és csak visszabújt egy kicsit fetrengeni, vagy eztán áll még neki bokros teendőinek. Azt viszont elárulja a 37 éves Kim, hogy a lezajlott hétvége után nem repes a vágytól, hogy kondizni menjen. Pedig a Keeping Up With The Kardashians nézői tudhatják, hogy egy kampányba vágott, melyben anyja, Kris Jenner és nagylánya, North is részt vesz.

Az olasz Fendi cég #MeandMyPeekaboo elnevezésű, luxustáska-projektjéhez zenét a férj, Kanye West szolgáltatja, méghozzá a Love Lockdown című dal formájában. A divatmárka részéről Serge Brunschwig kifejti, hogy a kampány célja a velük együttműködő, ismert emberek hiteles és zseniális oldalát megmutatni, plusz a nők és a családjuk közt fennálló, összetett kapcsolatot.

Olyan családtagokat választottunk, akiknek híresek a rokonaik is. Van köztük olyan is, aki összetűzésbe is szokott kerülni az övéivel, vagy más módon feszegeti a határokat. Szeretünk bátrak és meglepőek lenni.

– áll a közleményben.

Kim régi rajongója a cégnek, és képes akár tetőtől talpig is a termékeiben mutatkozni. Áprilisban Malibuban fotózták együtt a három generációt, mely sorozat képei július 11-én veszik be a közösségi médiát.

 

A tíz éve bevezetett Peekaboo táska ünneplésébe a családi vállalkozásban dolgozó Silvia Venturini Fendi is beszállt lányai, Delfina Delettrez Fendi és Leonetta Luciano Fendi társaságában, említi meg a Daily Mail.

Me and my Peekaboo ? #meandmypeekaboo

A post shared by Delfina Delettrez (@delfinadelettrez) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló