Film

Ridley Scott szerint az Alien-sorozat is ér annyit, mint a Star Wars, szerinted?

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.03 | 10:16

Nemcsak a Deadpool lett a Disneyé, de az Alien is, mi lesz ebből?

Ridley Scott kultikus horror-sci-fije két évvel a legelső Star Wars film után jött ki; és akárcsak George Lucas műve, az övé is mérföldkő lett. De a párhuzamok itt véget is érnek: a Sigourney Weavert nyomasztóan hajszoló idegen létforma közel sem érintett meg olyan tömegeket, mint Leia hercegnőék kalandjai. Most viszont a Disney felvásárolta a Fox többségét is, így a 21st Centhury Fox is gazdát cserélt, mely az Alien franchise jogait is birtokolja. Így a rendezőóriás jogosan veti fel a kérdést, dédelgetett kedvence hogy-hogy nem produkál akkora pénzesőt, mint a jedik ereje?

Sőt, a Toronto Sunnak adott interjújában Scott még azt is nehezményezi, hogy a díjakkal már jutalmazott földönkívülijei még a Star Treket övező rajongást sem kapják meg. Persze reméli, hogy a Disney lát abban fantáziát, hogy tovább szövődjön a saga, ami a Prometheusszal új lendületet vett.

Az Aliennek muszáj folytatódnia. Minden oka megvan rá, hogy ugyanolyan szinten rajongjanak érte, mint a Star Wars és a Star Trek hívei. Most azt kell eldöntenünk, hogy tovább fejlődjön-e a bestia, vagy valami teljesen mással kellene inkább előrukkolnunk. Megérdemelné, hogy szintet lépjen, minden idők legádázabb szörnyéről beszélünk ugyanis.

Still got a long road ahead of me #alien#neca#lambert#ripley#xenomorph#aliens#ridleyscott#

A post shared by Toon Time Capsule (@_toon_time_capsule_) on

Abban bízik, hogy az új tulajdonos rábólint majd terveire, ugyanis már vannak neki:

Őrültek lennének, ha leállítanák. David, akit Michael Fassbender személyesít meg, remek gonosz, és a Covenantben is hatalmasat alakított. De kőkemény meló volt visszahozni az Alient a süllyesztőből, és megugrani a Prometheust.

Scott megjegyezte, hogy ahogyan a Disney szemmel láthatólag sokat lágyított a Star Wars-kánonon, úgy vélhetően az Alien vs Predator méregfogát is kihúzták volna, de a Prometheus és a Covenant sem úszta volna meg a kiherélést.

Abba bele se gondoljunk az Uproxx szerint, hogy a nyálkás űrlények ellen egy lézerkard mit érne, ha tudjuk, hogy savas vér fröccsen ki testükből? Az ellen még Amerika Kapitány pajzsa sem véd…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.