Film

Nem tudtuk mi hiányzik, forog a Halálos iramban 9!

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.25 | 09:48

Londonban készül a franchise új, záró (?) fejezete.

Állítólag tényleg ez lesz a Halálos iramban leges-legutolsó része, bár ha kilencedik is jól teljesít, akkor a nyaktörő tempójú akciófilm-saga miért is ne folytatódjon a végtelenségig?

Ismét Justin Lin rendezi a soron következő filmet, melynek munkálatai pár héten belül kezdődnek meg a brit fővárosban. A direktor a negyedik résznél csatlakozott a flottához, és a filmek felét ő jegyzi. A volán mögött ki más is domborítana, mint Vin Diesel, aki máris közzé tett egy kedvcsináló videót. Az alul lévő bejátszásban útitársakként Michelle Rodriguezt, Dominic Toretto-t és Letty Ortizt említi.

 

View this post on Instagram

 

20right-teen #xxx4 #secretproject music, film and friendship what is more important for the soul than happiness. RR @rubyrose

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

A bűntársammal együtt egy üzenetet szeretnék eljuttatni Venezuelába, Dom és Letty nevében is. Mindig veletek leszünk, y pa’lante con fe!

áll az Instagram posztban.

Hogy mit lehet még tudni a száguldós sorozat legújabb dobásáról? Nagy valószínűség szerint The Rock és Jason Statham kihagyja a hattyúdalt – ők inkább saját spinoffjukat egyengetik.

via GIPHY

Viszont mellékszál-ügyben idén erős évnek nézünk elébe: a Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw című leágazást Dwayne Johnson, Idris Elba és Statham is fémjelzi, a rendezői székben pedig a Deadpool 2-t és a John Wicket is jegyző David Leitch ül:

Az olyan klasszikusokat tartottam szem előtt, mint a Halálos fegyver vagy a 48 óra, illetve ’80-as és ’90-es évek zsarus-haveros vígjátékait. Az eredeti Halálos iramban-t is ezek inspirálták, ezt a szálat szeretnénk még inkább kifejteni, a két kedvelt karakterrel, méghozzá világraszóló méretekben.

nyilatkozta Leitch, aki szerint egy merőben más, különutas mozi készül.

A mi srácaink már nem utcai versenyzők, hanem ügynökök. Az ő világukat építgetjük.

A Comicbook hozzáteszi, hogy a hagyományos nyomvonalat követő franchise kilencedik része egy évvel később, 2020 április 10-én érkezik csak.

 

View this post on Instagram

 

Crew heads out to London next month for the next chapter… #FAST9

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.