Film

Tom Cruise tényleg súlytalanságban forgatta az új Múmiát

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.18 | 19:03

A filmbéli tudósok és kalandorok soha nem tanulják meg, hogy az ősi isteneket jobb békén hagyni. Az új múmiafilmet június 9-én mutatják be, most kaptunk egy kis werkfilmet hozzá.

Már tavaly december óta várjuk tűkön ülve az 1999-es A múmia új feldolgozását, Tom Cruise-zal a főszerepben. Az Universal filmjét Alex Kurtzman rendezi, és már nagyon várjuk. Bár van a sztoriban néhány csavar, a lényeg ugyanaz, mint eddig: Cruise és Annabelle Wallis karakterei feltárnak és repülőre raknak egy egyiptomi szarkofágot, és hamar kiderül, hogy ez nagyon rossz ötlet, mert feltámasztanak egy ősi varázslót/szörnyet/istennőt (Sofia Boutella).

Az eddigi előzetesen alapján viszont a film minden korábbinál látványosabb lesz. Most kaptunk hozzá egy úgynevezett kiterjesztett trailert, vagyis az előzetes mellé csaptak még egy kis werkfilmet is. Ebből kiderül, hogy a zuhanó repülőgépen játszódó jelenetet nem akárhogy forgatták: tényleg zéró gravitációban. Ehhez felpakolták a stábot egy nagy gépre, ami zuhanórepülésbe ment át, akárcsak az űrhajósok kiképzésénél.

THE MUMMY Extended Trailer (2017)

THE MUMMY Extended Trailer (2017)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.