Film

Tom Cruise tényleg súlytalanságban forgatta az új Múmiát

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.18 | 19:03

A filmbéli tudósok és kalandorok soha nem tanulják meg, hogy az ősi isteneket jobb békén hagyni. Az új múmiafilmet június 9-én mutatják be, most kaptunk egy kis werkfilmet hozzá.

Már tavaly december óta várjuk tűkön ülve az 1999-es A múmia új feldolgozását, Tom Cruise-zal a főszerepben. Az Universal filmjét Alex Kurtzman rendezi, és már nagyon várjuk. Bár van a sztoriban néhány csavar, a lényeg ugyanaz, mint eddig: Cruise és Annabelle Wallis karakterei feltárnak és repülőre raknak egy egyiptomi szarkofágot, és hamar kiderül, hogy ez nagyon rossz ötlet, mert feltámasztanak egy ősi varázslót/szörnyet/istennőt (Sofia Boutella).

Az eddigi előzetesen alapján viszont a film minden korábbinál látványosabb lesz. Most kaptunk hozzá egy úgynevezett kiterjesztett trailert, vagyis az előzetes mellé csaptak még egy kis werkfilmet is. Ebből kiderül, hogy a zuhanó repülőgépen játszódó jelenetet nem akárhogy forgatták: tényleg zéró gravitációban. Ehhez felpakolták a stábot egy nagy gépre, ami zuhanórepülésbe ment át, akárcsak az űrhajósok kiképzésénél.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...