Film

Ha Star Wars rajongó vagy, ez a finom részlet meg fog hatni

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.13 | 10:49

Luke Skywalker és Leia összefonódó története így még szívfacsaróbb.

SPOILER következik, ha még nem láttad volna az Utolsó jediket; de aki már a bemutatókor megnézte a legutóbbi Star Wars-mozit, annak most biztosan könnybe fog lábadni a szeme.

Rengeteg apró részletre döbbenhettünk eddig is rá a nyolcadik film kapcsán, melyeket az alkotók szándékosan helyeztek el, hogy átkössenek a saga korábbi részeihez. Most JM McNab hívta fel a figyelmet Twitteren egy újabb, megható figyelmességre, ami Luke Skywalker karakterének kifutását helyezi keretbe.

Kylo/Rey #thelastjedi #starwars

A post shared by Star Wars EpVIII:The Last Jedi (@the_last_jedi_official) on

Ahogyan ez az író bejegyzéséből is kiderül, az ifjú Skywalker története úgy indul, hogy Leia egy kivetített formában kéri a segítségét. A legutóbbi epizódban pedig az ikerbáty sorsa úgy teljesedett be, hogy ő is hologramként tette a dolgát, hogy Organáékat megmentse.

Ott, akkor a moziban nem mindenkinek állt össze így a kép; ez abból is látszik, hogy a közösségi médiát feldúlta rendesen az alábbi bejegyzés.

De Rian Johnson rendező többször is hangoztatta, hogy bizony ügyeltek az ehhez hasonló finomságokra. Ez most beigazolódni látszik.

Az is következik mindebből, hogy a veterán jedi-mester megtette a kötelességét, nyugodt lélekkel adja át a fáklyát (lézerkardot) az újabb generációnak.

Valaki már arra is rámutat, hogy valószínűleg az ikertestvérek együttes ereje volt képes arra, hogy mindenki számára megjelenjen Luke kivetülése.

Az Uproxx szerint Skywalker megítélése is talán javulni fog, főleg ha eztán így tekintünk sorsának lezárására.

(L) Me at the beginning of 2017 (R) Me at the end of 2017 #HappyNewYear2018

A post shared by Mark Hamill (@hamillhimself) on

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.