Film

Steven Spielberg csúcsra jár, még egy szuperhősös filmet is bevállalt

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.18 | 12:24

Az ötödik Indiana és a West Side Story mellé a Blackhawk is besorol. A DC-féle, háborús mozi a második világháborús pilótákról szól.

Az A-ligás rendező és cége, az Amblin Entertainment ismét megállapodni látszik a Warner Brosszal. A következő közös munka egy akció-kalandfilmet érint, mely a Blackhawk című DC-képregény adaptációja volna.

A Ready Player One esetében Spielberg rendezett már a Warner számára, mely film hatalmas mozisiker lett.

Büszkék vagyunk, hogy mi lehetünk az a stúdió, amelyik Steven Spielberg legutóbbi mozija mögött áll, és lelkesen nézünk az újabb közös munka, egy akció-kalandfilm elé. Alig várjuk, hogy lássuk, a rendező milyen úttörő módon fogja megszólítani a közönséget.

– foglalta össze Toby Emmerich, a Warner Bros elnöke.

A forgatókönyvet az a David Koepp írja majd, aki a Jurassic Park, a Világok harca és az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmeken is dolgozott. A produceri munkálatokban a rendezőzseni mellett Kristie Macosko Krieger szintén részt vállal.

A post shared by MOOV (@moov.md) on

Spielberg hasonlóan bizakodó:

Szuper volt a Warner legendás csapatával tető alá hozni a Ready Player One-t, szenvedélyesen és profin tették a dolgukat. Alig várom, hogy ismét együtt melózzunk.

A Blackhawk először 1941-ben jelent meg, majd a képregényt ’57-ben vsárolta fel a DC Comics. A második világháborús elit pilótaosztag története mellett Spielberget az ötödik Indiana-film is foglalkoztatja már, mely után venné sorra a West Side Story megfilmesítését is – teszi hozzá a Yahoo.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló