Film

A Star Trek 4 női rendezőt kap, és Chris Hemsworth is visszatér

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.27 | 09:12

Ahová férfiember még nem merészkedett, oda viszi Kirkéket S. J. Clarkson.

A Star Trek mozifilmek 1979 óta járják az ismeretlen világokat, 2018-ban pedig egy újabb mérföldkőhöz érkezik a franchise. Első ízben egy női rendezőt is bevonnak a munkálatokba, S. J. Clarkson személyében.

 

Az ifjú Kirkék rebootolt kalandjainak negyedik epizódját a Life on Mars és az Orange is the new black-sorozatok direktora is egyengetné, akinek ezen kívül a Dexter és a Marvel-féle Jessica Jones is ott figyel a portfóliójában. Ez a mozi teljesen függetlenül forog a korábban beígért Tarantino-J.J.Abrams-féle filmtől, és a bemutatóig sem kell annyit várni.

A CinemaConon jelentette be a Paramount, hogy ismét csatlakozik a stábhoz Chris Hemsworth, aki immár komolyabb szerepet kap, mint amennyi időre Kirk kapitány apjaként már egyszer láthattuk.

A Star Trek Let’s Do Another munkacímű moziban valószínűleg egy időutazós történet fog kibontakozni, így találkozhat a két Kirk (Chris Hemsworth és Chris Pine), de minderről hivatalos megerősítés egyelőre még nem érkezett.

via GIPHY

A cselekményt a Beyond szerzőpárosa, J.D. Payne és Patrick McKay szövi, így a sárga riadó máris indokolt az Uproxx szerint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.